2777
2789
عزیزم شنوایی بچتون چطور شد

منکه همون دو ماه و هجده روزگی خداروشکر تستش اکی بود گفتم برات عزیزم الانم با کوچکترین صدا میپره از خواب دیگه هیچ مشکلی نداره به همه صداها واکنش داره حرف میزنه مامان بابا دد نه نه 

ای بی آر من دیگه نبردم چون همون موقع شنوایی سنج گفت هیچ مشکلی نداره و واقعا هم نداره شکرخدا

شما چی شد عزیزم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم تو یکی از تاپیکا برا دخترتون روغن رازیانه استفاده کردین برا کم شدن مو  نتیجه داد؟

سلام  نه استفاده نکردم چون اقوام استفاده کرده بود و نتیجه نگرفته بود

هنوزم دنبال یه راه حل خوب و بدون ضرر هستم

سلام ‌عزیزم ‌خوبی شما  برای بچتون سمعک ‌نذاشتید؟

الان چند وقتشه  مشکلی  نداره؟

چند  درصد افت وتنهایی داشت؟ 

چن  دسی بل

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
سلام ‌عزیزم ‌خوبی شما  برای بچتون سمعک ‌نذاشتید؟ الان چند وقتشه  مشکلی  نداره؟ چند ...

سلام عزیزم

نه چون دکتر گفت نیاز نداره العان ۱۸ ماهشه و خدا رو شکر بعضی کلماتو میگه و شنواییش خوبه و ما عادی باهاش صحبت میکنیم

سلام عزیزم نه چون دکتر گفت نیاز نداره العان ۱۸ ماهشه و خدا رو شکر بعضی کلماتو میگه و شنواییش خوبه و ...

خداروشکر‌گلم 

چند درصد مشکل  داشت میشه بگید 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
۱۵ دصد عزیزم

منظورتون از ۱۵ چیه  گلم  آخه  تا ۲۵ دسی بل  که  طبیعی هست  یعنی ۱۵ تا بالای عددد نرمال؟  

نه عزیزم من درصد گفتم نه دسی بل

عزیزم میشه ب دسی بل بگید  آخه من منظورتون متوجه  نشدم 

ممنونت میشم