2777
2789
خداپسر گلتوحفظش کنه ممنون گلم از دلگرمی که دادی و راهنمایی که کردی لطفا برای پسر منم دعا کن

انشالله به حق دردانه امام حسین همین درصد کم هم حل شه و خبر خوشحالی بده

من به زودی به همه نشون میدم که یک زن هم میتونه قوی باشه میتونه روی پاهاش به تنهایی بایسته من موفق میشم اینو بهت قول میدم پسر مامان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کدوم شهره؟

تهران هستن حرف اول رو میزنن در ایران...وقتی جواب تست رو گرفتی حتما باایشون مشورت کن ک سمعک بذاری یا نه کلاس ببری یا نه

من به زودی به همه نشون میدم که یک زن هم میتونه قوی باشه میتونه روی پاهاش به تنهایی بایسته من موفق میشم اینو بهت قول میدم پسر مامان 
سلام عزیزم شنوایی بچه تون چی شد؟ دختر منم گوش راستش رد شده گفتن باید abr برای گوش راستش سه ماهگی ان ...

سلام عزیزم من پسرمو مجدد بردم ای بی آر تو مرکز استان گفت هردو گوشش۱۵ درصد کم شنواست و کاری به جز صبر کردن نداریم

وچون خیلی درصدش کمه نیاز به سمعک نداره

فقط گفت دو سه ماه دیگه مجدد باید ای بی آر بشه تا ببینیم خدا چی میخواد توکل به خدا🤲🤲

سلام عزیزم من پسرمو مجدد بردم ای بی آر تو مرکز استان گفت هردو گوشش۱۵ درصد کم شنواست و کاری به جز صبر ...

انشالله خوب خوب میشه عزیزم 

ولی ۱۵ درصد احتمال اینکه همه ماها داشته باشیم و متوجه نشده باشبم تا حالا  هست

اما مطمئنم کوچولوی شما همین ۱۵ درصدم خوب خوب میشه 

واسه دختر منم ترخدا خیلی دعا کنید❤️❤️❤️

انشالله خوب خوب میشه عزیزم  ولی ۱۵ درصد احتمال اینکه همه ماها داشته باشیم و متوجه نشده باشبم ت ...

ممنون عزیزم انشاالله به زودی دختر کوچولوی توهم شفای کامل بگیره و همین جا خبر خوبشو به ما هم بدی🤲🤲