2777
2789
پیگیری میکنم ولی نمیدونم چیکار کنم جز ای بی آر و پنتظر شدن تا ۶ ماهگی!

چون نوزاد هست، جز ABR  فعلا تست دیگه ای نمیشه گرفت 

چون راحت بچه خواب میره  وجواب رو ما از مغز میگیریم 

نگران نباش خودتم هم اذیت نکن 

۶ ماهگی ببر انشالله که تغییری نکرده باشه و حتی برگشته باسه بهتر بشه، 

یه خبری اگر تونستی هم این جا بهم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبین؟

منم بدو تولد متوجه مشکل کم‌شنوایی پسرم شدم اما همش انکار میکردم(چون ازدواج فامیلی نبود.ارثی نبود.بچم زردی نداشت.....)دکترا هم همش امید میدادن ک‌ممکنه تا ۶ماهگی خوب شه...خیلییی روزای سختی داشتیم گریه و غصه...همش تو نی نی سایت و اینترنت دنبال این بودم ک اصلاکم شنوایی چی هستتت....حالتودرک میکنم عزیزم

من به زودی به همه نشون میدم که یک زن هم میتونه قوی باشه میتونه روی پاهاش به تنهایی بایسته من موفق میشم اینو بهت قول میدم پسر مامان 

اول اینکه آرزو دارم بیای خبر بدی ک مشکل بچت حل شده اما اگه خدایی نکرده یه درصد برعکسش پیش اومد چندتا نصیحت از من بشنو:

اول اینکه غم و غصه تعطیل زود تند سریع به خودت بیا خودتو جمع و جور کن 

اینکه خدایا چرا بچه من؟مگه من چیکار کردم؟اصلا دلیلش چیه بچم کم شنواس...اینا رو کلا بیخیال شو

دستتو بزن ب زانوهات بلند شو...

یه شنوا سنج خوب پیدا کن زودتر یه تست abrدقیق بگیر و تاکید میکنم هرچی زودتر یعنی یک روزم یک روزه برای شتیدن تا قبل از ۶ماهگی سمعک بخر...و زودتر برو به مرکز مربوط به کم شنوایی که شامل کلاسای تربیت شنوایی و گفتاردرمانی هستش...اونجا راهنماییت میکنن...تو از حالا باید یه مادر قوی باشی مرتب بچتو از ۶ماهگی کلاس ببری سمعکاشو مرتب بذاری 

من به زودی به همه نشون میدم که یک زن هم میتونه قوی باشه میتونه روی پاهاش به تنهایی بایسته من موفق میشم اینو بهت قول میدم پسر مامان 

پسر من کم‌شنواست از ناحیه دو گوش یه گوشش ۵۰درصد کم شنواس یکیش ۶۰

از ۶ماهگی براش سمعک میذارم و هرهفته یک جلسه کلاس تربیت شنوایی میبرمش 

و از سمعک خجالت نکشین اصلا...بلکه خداروشکر کن ک‌علم پیشرفت کرده و بچت میتونه بشنوه...

هرکی هم ازتون پرسید بگید که گوشای بچه یه کم ضعیفه دکتر تشخیص داده ک سمعک بذاریم تا ببینیم چی میشه بزرگتر ک شد سمعک داخل گوشی براش بخر (اگرم ک‌ درصد شنواییش خیلی کم باشه زودتر برو تو نوبت کاشت حلزون)

اول اینکه آرزو دارم بیای خبر بدی ک مشکل بچت حل شده اما اگه خدایی نکرده یه درصد برعکسش پیش اومد چندتا ...

ممنون عزیزم خدا خودش کمک کنه

من توشهرستان زندگی میکنیم تو مرکز استان برای شنبه وقت ای بی آر گرفتم تا مطمعن بشم

خیلی سخته تحمل اینکه بگی بچت مشکل داره خدا خودش رحم کنه

شنوا سنج شهرستان گفت خیلی خفیفه وبرای این اندازه کم شنوایی سمعک نداریم گفت اگه اینجوری بمونه و بدتر نشه هیچ کاری لازم نیست بکنی

من نگرانم که همون جوری نمونه یا بهترنشه

و از سمعک خجالت نکشین اصلا...بلکه خداروشکر کن ک‌علم پیشرفت کرده و بچت میتونه بشنوه... هرکی هم ازتون ...

نه خجالت نداره که سمعک هم مثل عینک میمونه ولی خودت مادری آدم نمیتونه تحمل کنه یه خار تو دست بچش بره

ممنون عزیزم خدا خودش کمک کنه من توشهرستان زندگی میکنیم تو مرکز استان برای شنبه وقت ای بی آر گرفتم ت ...

عزیزم کم شنوایی حتی اگه خفیف باشه سمعک‌میخواد

نه خجالت نداره که سمعک هم مثل عینک میمونه ولی خودت مادری آدم نمیتونه تحمل کنه یه خار تو دست بچش بره

عزیزم با دکتر گیتا موللی اگه اینستاگرام داری حتما مشورت کن