2777
2789
عنوان

دخترم امروز مدرسه نرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 13872 بازدید | 445 پست

پیش دبستانی پسرم تو فرم ثبت نام نوشته بود ب هیچ وجه خوراکی کارخونه ای برا بچه ها نذارید .فقط میوه و لقمه و غذای خونگی .منم که از خدام بود چون کلا دوست ندارم بچم عادت کنه ب خوراکی کارخونه ای که سم خالصه . چند تا از مادرا مراعات نکردن باز مدیرشون تو کروه مدرسه تذکر داد 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
من بچه بودم مامانم خواب بود یعنی چایی دم میکرد صبحانه بابامو میداد میرفت میخوابید کلاس دوم به بعد خو ...

دقیقا  خودمم همین مثل شما

ب مامانم میگم فهمیدی کی بزرگ شدم من

ولی خدا میدونه از کلاس اول چقدر سختی کشیدم من 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم همه چی میبره

امروز هیچی نبود براش بزارم نه پنیر که لقمه درست کنم براش نه میوه

نون خالی فقط گذاشتم گفتم همونو بخور میای خونه ناهار درست میکنم برات که اونم موندم چیکارکنم رفتم یجا نظافت کردم پولمو نمیده موندم چیکارکنم از صبحه حالم بده

هر روز خدا هر روز از ظهر تا شب کارمن فقط گریه است از بس دختر منو عذاب میده 

دلخوشیم فقط پسرمه

اگرچه دستش از اول مشکل داشت ولی هیج وقت ب چشم نمیاد از بی خوبه🥺🥺

من دخترم همه چی میبرهامروز هیچی نبود براش بزارم نه پنیر که لقمه درست کنم براش نه میوهنون خالی فقط گذ ...

عزیزم چقدر سخته واقعا درکت میکنم

چ بچه گلی

من اگ واقعا تو خونه چیزی نباشه این دختر منو میکشه

مدرسه بخاطر شکمش نمیره 

پیش دبستانی پسرم تو فرم ثبت نام نوشته بود ب هیچ وجه خوراکی کارخونه ای برا بچه ها ندارید .فقط میوه و ...

واقعا خدا خیرشون بده

مدرسه پسر منم همینطوره

عزیزم چقدر سخته واقعا درکت میکنمچ بچه گلیمن اگ واقعا تو خونه چیزی نباشه این دختر منو میکشهمدرسه بخاط ...

بچها همینن دختر منم گریه میکنه ولی آرومش میکنم

الان قول ناهار خوب دادم بهش اما چه کنم که هیچی ندارم

به نظرم همه چی به تربیت مادر بستگی داره ،من دو تا دختر خاله دارم یکی ۱۲ سالشه یکی ۱۳ ،اونی که دوازده ...

خب اینا ک بچه های ی مادرن چجوری فرق دارن 

تو یه سال تفاوت سنی خالتون چکار کرده ک یکیشون خوبه یکیشون بد؟

برا تحربه خودم میپرسما 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دختر من کلاس دومه خوراکی اصلا نمیبره خودش میگه برمیگردم خونه میخورم ،ولی لقمه و میوه یا خرمایی چیزی ...

ای جانم 😍

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️