2777
2789
عنوان

خسته شدم ازبس همه جابهم گفتن خنگ!

| مشاهده متن کامل بحث + 8017 بازدید | 85 پست
اره دقیقا؟خانوادم نابودم کردن بشدت توهین وتحقیرشدم وهیچکی بهم محبت نکرد

منم دقیقا مثل تو بودم نه محبتی نه احترامی هرکاری خواستم بکنم گفتن تو دختری ،گفتم میخوام فلان کاره شم گفتن نمیتونی،گفتم خواستگار اینطوری میخوام گفتن نمیشه،بگم ی کتاب میشه،اما من پرروتر از این حرفا بودم همیشه حرفمو ب کرسی نشوندم نمیزارم حتی خانوادم تحقیرم کنن شده هفته ها قهرکردم بخاطر توهینشون یادگرفتن دیگه توهین نکنن

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
چ ربطی به ورزش داره خواهر؟ورزشم میرم اتفاقافایده ای نداره

وروش یه رویداد دسته جمعی هست پس به روابط اجتماعیت کمک می کنه 

بخاطر فعالیت هورمون های شادی بخش در بدنت ترشح می شه و قدرت بدنیت رو هم بالا می بره 

توقعاتت رو از خودت پایین بیار قبول کن که همینی که هستی خیلی خوبه 

دنبال عیب هات نگرد 

از کسانی که این برچسب ها رو بهت می چسبونن دوری کن 

بجاش توانایی هات رو برا خودت مرور کن و این که کمتر کسی از اطرافیانت توانایی های شما رو داره 

شاد باش 

امیدوار باش

....

بیا جزیات رو هم از نی نی سایتی ها بپرس 

هرچند نی نی سایت لعنتی به دوره ای رسیده که نمی تونیم به راحتی تاپیک ها رو پاک کنیم

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقامنم همینم بخاطرمشکل اضطرابمه هم مشاوره میرم هم دارو ولی نمیشه ک نمیشه

سعی کن پیدا کنی چه کاری بهت آرامش میده ، مثلا نقاشی کردن یا نوشتن ، کتاب خوندن ، موسیقی ، ساز زدن . بگرد دنبال این چیزا حتما یه چیزی هست که کمکت کنه و باعث آرامش بشه

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید*قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید
اره گاهیم حواسم پرت میشه چطوربرات مهم نیس؟من دارم دق میکنم ۴تاکارعوض کردم همشون بهم گفتن خنگ مشنگ ول ...

مردم فقط قضاوت بلدن...من واقعن توو دلم به خودم میگم بازم تویی اینجا با این وضع داری کار میکنی ... باور کن مغزم از بس فشار کشیده اینجور شدم... ولی میدونی من خودمم اعتماد به نفسم پایینه ولی خب حداقل دیگه زیاد رو برخورد دیگران توجه ندارم چون کشش ندارم این رو هم فکر کنم لحظه ای ناراحت میشم

سم خالص😂

الان همه حمله کردن ک چرا تو این تاپیک بد حرف میزنی منکه استارت رو ندیدم شاید حتی باهاش شوخی کنن من نمیتونم قضاوتش کنم دور اطرافیان خودمو میگم ک میشه با تحصیلات خوب هم خنگ بود 

خالم فوق لیسانس مدرک علوم سیاسی داره اما اسم شوهرشو تو گوشیش گذاشته آقای موسوی گفتم خاله این چیه بذار عزیزمی عشقمی چیزی میگه بذارم آقای موسوی جون؟؟خب این چه مغزیه ؟؟سرمو به نزدیک ترین دیوار بکوبمم اروم نمیشم

جون مادرت لایک نکن  
عزیزم قبول شدن دانشگاه دولتی کار هر کسی نیست پس خودتو باور داشته باش توجه نکن احتمالا اضطرابت زیاده. ...

اخرین باراصلادلیل خاصی نداشت اصلا!من اضطراب اجتماعی دارم وکلااسترس میگیرم بابقیع حرف میزنم اینام فهمیدن منودست انداخته بودن وگرنه هیچ دلیلی نداشت خودمم به این موضوع دامن میزنم مثلابه همکارم گفت اا توخوب موضوع ومیگیریامن اصلاحواسم ی جادیگس نفهمیدم طرف چی گفت!یاهمش به خودم توشوخیا میگفتم اسکلم سادم اونام سواستفادع کردن (این برای اخرین جایی بودک کارکردم)

بقیه جاهاچون ی سوال وچن بارپرسیدم میگفتن بهم

عزیزم چیکارکنم اعتمادبنفسم بالانمیره؟این همه مشاورباهام کارمیکنه انگارنه انگار!میترسم ازخودم دفاع کن ...

عزیزم من فردا امتحان دارم امشب نمیتونم خیلی مفصل راجبش باهات صحبت کنم بهت درخواست دوستی میدم ... کارم که اوکی شد میام باهات حرف میزنم نگران نباش اعتماد به نفست و با هم درست میکنیم...

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
اون یکی خواهرش....دانشگاه ازاد پزشکی خونده بعد۱۲ سال فارغ التحصیل شد میدونی چقدر مردود شده چقدر هزین ...

حالا این دکتر بیکاره ؟؟

اخه هیچی بلد نیست پس بهتره کار نکنه

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

حالا این دکتر بیکاره ؟؟ اخه هیچی بلد نیست پس بهتره کار نکنه

نه همش شیفته ۳۴ ساعت سر کاره بیچاره اونایی ک ب پست این میخورن خیلی دختر خوبو مهربون و مظلومیه ها ولی انجوریه دیگه

جون مادرت لایک نکن