2777
2789
عنوان

خسته شدم ازبس همه جابهم گفتن خنگ!

| مشاهده متن کامل بحث + 8017 بازدید | 85 پست

خیلی از اوقات هست ما خودمون ناخوداگاه باعث میشیم مردم راجبمون این فکرو بکنن مثلا جواب خیلی چیزا رو میدونیم اما بازم سوال میکنیم هی. بعد این ایده تو ذهن دیگران میاد که ما نمیدونیم که داریم سوال میکنیم درحالی که ما میخوایم مطمئن شیم

این چیزای ریز یا مثلا اینکه همش سرت پایینه و سعی میکنی خودتو کوچیک نشون بدی خیلی تاثیر داره

به شعار میگن سوال پرسیدن خطا نیست نشونه ی هوشه ولی واقعیت اینه که اگه اینکارو زیاد بکنی و یک سوال رو حتی دوبار تکرار کنی بقیه فکر میکنن گیراییت کمه

به خودت سعی کن متکی باشی و کتابای مربوط به زبان بدن هم مطالعه کن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
گیریم باشه ازتوهین به دیگران چی عایدشمامیشه؟احساس بزرگی میکنین؟

برای تسکین دردهای خودشون ...از درون پوچ و پر از کمبود و‌عقده ان و‌زباله های ذهنشون رو روی بقیه خالی میکنن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسال پیش یه همکاری داشتم که همین مشکل رو داشت البته شاید درمقابل کسی چیزی نمیگفت اما پشت سرش دائم حرف بود که چقدر خنگه ، این چه جوری درس خونده و از این حرفا.

رفتارش رو میگم شاید مشکل شما هم همین باشه که به نظر بقیه اینطور میای.

همکار هم همه چی بلد بود انجام بده اما آرامش نداشت خیلی تند تند کار میکرد و این باعث میشد کارش خراب بشه، دائم درحال خوردن به در دیوار و میز بود ، تند تند حرف میزد برای همین نمیتونست منظور خودش رو برسونه، بنده خدا خیلی ساده بود و همه چی رو میریخت روی دایره

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید*قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید
چی شده تو گذشتت؟احتمالا خانوادت تو بچگی همش گفتن نمیتونی واز این حرفا ،یا یه چیزیت شده ک فکرت همش در ...

اره دقیقا؟خانوادم نابودم کردن بشدت توهین وتحقیرشدم وهیچکی بهم محبت نکرد

ربطی ب اعتماد با نفس نداره

من انقد تمرین اعتماد به نفس کردم

شرایطم بهتر نشد

ولی فهمیدم اهن بدنم کمه

در لحطه نمیگیرم حرفارو هعی میگم هان؟ چی؟

حواس پرتم

ی چایی رو درست پخش نمیکردم استرس میگرفتم از کدوم طرف شروع کنم

اینا بخاطر این بود خون به مغزم نمیرسید 

الان میرم خونه نامزدم میخندم شادم استرسم رفته هول نمیشم ارامش دارم

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
عزیزم چیکارکنم اعتمادبنفسم بالانمیره؟این همه مشاورباهام کارمیکنه انگارنه انگار!میترسم ازخودم دفاع کن ...

منم ی زمانی اونطور بودم نمیتونستم جواب کسی رو بدم الان وقتی کسی چیزی میگه با خودم میگم جوابشو مودبانه میدم آخرش مگه میخواد چی بشه ،ب این فک کن ک قرار نیس چیزی بشه 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
بخداا تازه من میخواستم عوض شم باز گند زدم 😂احتمالا ی شوهر مث خودم پیدا بکنم ک همو درک کنیم

منم هی تلاش میکنم جلو دهنمو بگیرما ولی یهو ی جایی 

ی حرفی میزنم طرف ناراحت میش حالا هی میگم اینطوری ک فک میکنی نیس قانع نمیشن

گیریم باشه ازتوهین به دیگران چی عایدشمامیشه؟احساس بزرگی میکنین؟

نه من اهل توهین نیستم اصلا منظور حرفامو ب خودت نگیر مثلا دختر داییم یه کار پیش پا افتاده ک بچه هم بلده رو ازم میپرسه از اینکه اون چیزو نمیدونه حوصم میگیره بهش میگم خنگی مگه اخه عقلش به ی چیزای پیش پا افتاده نمیرسه و این دست خودش نیست...دوتا خواهرن لنگه هم خیلی دوستشون دارم بزرگه دکتره بخدا قسم خیلی خنگه کوچیکه هم مهندس عمران😔😔😔داییم خیلی غصه میخوره ک دختراش خنگن 

جون مادرت لایک نکن  
چندسال پیش یه همکاری داشتم که همین مشکل رو داشت البته شاید درمقابل کسی چیزی نمیگفت اما پشت سرش دائم ...

دقیقامنم همینم بخاطرمشکل اضطرابمه هم مشاوره میرم هم دارو ولی نمیشه ک نمیشه

دقیقامنم همینم بخاطرمشکل اضطرابمه هم مشاوره میرم هم دارو ولی نمیشه ک نمیشه

شما باید تراپی حرفه ای برین...مشکلتون خیلی ریشه ای هست..باید درمان بشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

منم هی تلاش میکنم جلو دهنمو بگیرما ولی یهو ی جایی  ی حرفی میزنم طرف ناراحت میش حالا هی میگم ای ...

دیگه ب ی جایی میرسیم ک میگیم ولش کن اصلا من بد😪

ولی عذرخواهی توکار نیست میگیم حقت بود😂

خدایی چطوری قبول شده همینو بگم😂

اون یکی خواهرش....دانشگاه ازاد پزشکی خونده بعد۱۲ سال فارغ التحصیل شد میدونی چقدر مردود شده چقدر هزینش کردن؟؟؟؟الان دکتره عمومیه خیلی خنگه بچش سرما میخوره میبره دکتر😭😭😭نمیدونه چی بده ک خوب باشه 

ترو خدا نگین اکر خنگه چطور دکتره چطور درس خونده دانشگاه دولتی و ابن چرتو پرتا 

جون مادرت لایک نکن  
شما باید تراپی حرفه ای برین...مشکلتون خیلی ریشه ای هست..باید درمان بشه

میرم عزیزم تراپی میرم نمیدونم مشکل ازاوناست یامن ک نتیجه نمیگیرم البته بگم من قبل تراپی خیلی افتضاح تربودم اصلانمیتونستم سرکاربرم یاحتی عادی حرف بزنم بااقوام