یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
. حتما خوب ميشه . منتها به شرطي كه واقعا همه تون اراده داشته باشيد . دلت براش نسوزه بگي بچه م هوس كرده بزار لا اقل يه قاشق بستني بخوره . يه ذره موز بخوره . يه ذره سيب بخوره . و ... . اصلا دل نسوزوندي . ميوه ميخواد بخوره ؟ اب انار ترش بهش بديد . پوست سبز هندوانه بهش بديد . هر موه اي كه قند داشت نخوره . كاهو بخوره . ولي تلخ ترين قسمت هاي كاهو . نه اينكه وسط كاهو كه خوب و شيرينه . اون برگ هاي درشت و سبز پر رنگ كاهو رو بخوره . كلاهك بادمجان رو بشونيد بخوره . خود كلاهك هم نندازيد دور . بخوره . شروع كنه نرمش كردن . مرتب و منظم . روز اول 5 دقيقه . روز دوم 7 دقيقه . روز سوم 10 دقيقه . و ... . همينجوري كورنومتر بزن هر روز بيشتر از روز قبل نرمش كنه . نرمش هاي هوازي مثل دويدن . حلقه كمر . رقص با ريتم تند . و ... . ويتامن ميخواد ؟ بره تو آفتاب پياده روي كنه . قرص ويتامين بخوره . لازم نيست ميوه هاي شيرين بخوره . بشينه رو صندلي . پاهاشو نيم ساعت بزاريد تو يه تشت بزرگ آب ولرم . بعد از نيم ساعت بره حموم به پاهاش سنگ پا بزنيد . پوست مرده ي كف پاهاش به راحتي بلند ميشه . ميره حموم حتما بدنشو كيسه بكشيد . روشور هم بزنيد . مراقب تغذيه ش باش . نون جو بهش بده بخوره . درسته كه سفت و بد مزه س . ولي خيلي بهش انرژي ميده . كلا جو خيلي براش خوبه . بايد عادت كنه كه به خاطر مزه ي بد اين غذاها غر نزنه . روزي 2 - 3 تا گوجه بخوره . ان شاء الله وقتي كه تمام اين تلاش ها نتيجه داد و خوب شد بعدش ميتونه به زندگي عادي برگرده . ميتونه همه چي بخوره . ولي به مقدار مشخص . نه اينكه زياده روي كنه . اين دوره ي سخت رو بايد پشت سر بزاره و سختي ها رو تحمل كنه .
کم اوردم هر کی یه چیز میگه یه دکتر میگه موقته یکی میگه دایمیه یکی میگه نده یکی میگه بده ...
سلام..میشه از حال دخترتون بگید؟بهترن؟دختر ۵ساله منم دیابت گرفته
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee