یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم اوایل همچین حسی داشتم کلاافسرده شده بودم ولی بعدش عادی شد انگارک دوری ازخانواده حالمو خراب کرده بود بعد ک ب دوریشون عادت کردم حساسیتامم کم شد و دیدم من سخت میگرفتم وزودرنج شده بودم درواقع همچین مسائلی اصلا نبود
الان تو وظیفت بیشتر شده مسئول ی زندگی شدی باید حواست ب خونه شوهرت باشه قطعا اونام دلشون برات تنگ میشه اما ب فکرزندگیتن نمیخوان اتفاقی بیوفته ک اینطوری میگن
من نامزدم ولی خیل به خواهر کوچیکم حسودی میکنم 😔😔😔من مثل اون نمیشه باشم همش تو خونه دعوایی نیافته حتی اگه تقصیر منم نباشه بابام برمیگرده به مامانم میگه اگه این بره راحت میشیم بعد منم بدون صدا اشکام میرزه بعد میبینهدگریه میکنم میاد میبوسه آخه تقصیر من چیه مثلاً خواهرم با خواهر بزرگم دعوا میکنه سر من خالی میکنن اعصبانیتشون میگن دختر ۱سال نامزد نمیمونه همش ۸ماه عقدم