2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین که گیر کردم

67 بازدید | 15 پست

دوستان چندوقت دیگه مجلس عقد دعوتیم منم یه پارچه دارم گلبهی خیلی خیلی روووووشنه میخام مانتو کتی بدوزم باهاش برا مجلس.. ب نظرتون خیلی عروس طورانه نیس؟ زشت نیس ؟ پارچه الان دم دستم نیس ک عکس بدم

بعد با شلوار بوت کات آبی روشن و شال وکیف آبی روشن میخام ستش کنم

نظر بدین ب نظرتون خیلی عروس طورانه(کلمه اختراع کردم😂) نیس؟

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من قشنگه نه چرا عروس وارباشه رنگ روشن لباس خیلیم شیکه

مرسی همش ذهنم درگیر این بود ک نگن خودشو شبیه عروس کرده.. هرچند خودمم میدونم کم پیش میاد عروس بخاد ترکیب ۲ رنگی بزنه😅  بازم ممنونم ازت😘😘

چ مدلی ب نظرت خوبه؟؟

مجلسی من میپسندم

مثلا یه لباسی مجلسی ماکسی با بالاتنه باز و یه کت کتفی هم روش ولی این بستگی به نوع اندامتم داره که همچین مدلی بهت بیاد یانه

❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
چ مدلی باشه ب نظرت؟ 

این مدل لباس به دردمحضر میخوره اما اگر جشن عقد هست وتومحضرنیست مجلسی هست که همه لباس مجلسی میپوشن خب قاعدتا شماهم مجلسی بپوشین شیک تره .اماترکیب لباسی که انتخاب کردین خیلیم قشنگه

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
این مدل لباس به دردمحضر میخوره اما اگر جشن عقد هست وتومحضرنیست مجلسی هست که همه لباس مجلسی میپوشن خب ...

اخ اره محضره من نوشتم عقد، بعدش مجلس عقده ک برا اون لباس مجلسی میپوشم😅

مجلسی من میپسندم مثلا یه لباسی مجلسی ماکسی با بالاتنه باز و یه کت کتفی هم روش ولی این بستگی به نوع ...

عزیزم محضر منظورم بوده.. بعدش مجلس عقده ک لباس مجلسی میپوشم. مرسی از نظرت عزیزم😘

اخ اره محضره من نوشتم عقد، بعدش مجلس عقده ک برا اون لباس مجلسی میپوشم😅

پس این مدل خیلیم عالیه.خوش بگذره بهتون .انشالله اقوامتونم خوشبخت بشن 

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من