2777
2789

سلام بچه هاا؛خونه ما و مامانم نزدیک به همه برادرمجردم بیکاره ۲۴سالشه ؛اعتیاد داره نیم ساعت میمونه تو دسشویی ولی انکار میکنه که معتاده؛همش خونه ماست شبامیمونه روزا خوابه شبا بیداره آشپزی میکنه وهمش توبالکن سیگار میکشه بو دود میده خسته شددددم بی نظمه و اینکه کلا توخونه خودم راحت نیستم یبارم دعوامون شد قهر کرد دوروز بعد دوباره اومد😑چیکارکنم جمع کنه بره 😒 الانم بدموقع اومد داره غذا میخوره میخوام باهاش دعوا کنم که دیگه نیاد چی بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خونه خودشون نمیره؟

پدر مادرتون بیرونش کردن؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ناهار نپز بکو یخچال خالیه قبلشم خالی کن 

چندبار گرسنه بمونه دیگ نمیاد 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم