2777
2789

بشددددت برا من اتفاق میوفته 

یعنی همیشه صاحب مراسم باید از من دوری کنه 

خودم همینطوری چهرم درحال غش رفتنه 

دختر عمم  بعد از سالها دوری از هرمردی بالاخره عاشق شد ۵ماه ازدواج عاشقانه داشتن که شوهرش تصادف کرد و فوت شد 

تو مراسمش من باردار بودم ،منو دختر عمم رفیق صمیمی از کودکی بودیم یعنی زیاد از هم دور نمیموندیم 

منو برد تو اتاقشون که حرف بزنیم 

یه عکس بزرگ از شوهرش قاب کرده بود تو اتاق ،داشت از عشقشون میگفت و حرفاشون منم زار زار گریه 

زیر قابه که به دیوار بود یه تپه چادر مشکی بود،ما فک میکردیم زنا همینجوری اینارو ریختن رو هم،ولیییی زیرش نوزاد عموم که شیش ماهش بودو خوابونده بودن

دختر عمم با حالت فغان و داد و بیداد رفت سمت قاب عکس بغلش کنه پاش دقیقا رفت رو شکم نوزاد،بچه فقط گفت جججق اصلا بیدار نشد 

چادرارو کنار زدیم دیدیمش 

دوساعت تو اتاق میخندیدیم 

هرکی میومد حالمون رو بپرسه سرمون بین دستای هم داشتیم از خنده منفجر میشدیم 

میگفتن وووای این زن بارداره نباید اینقد غم بخوره مام بیشتر میترکیدیم جوری که اشک بشدت میریختیم از خنده 

😅😅

روح دختر عمم شاد ،سال بعدش خودکشی کرد 

ولی هنوز بیادش خنده رو لبامه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم تو ختم برادرش خودشو از حال برد و حالت غش گرفت خیلی رفتارش تابلو بود من داشتم از خجالت آب میشدم. رفتم در گوشش آروم بهش گفتم پاشو همه دارن نگات میکنن آبرو خودتو نبر. دیگه بلند شد خودشو تکوند رفت نشست سر جاش خیلی صحنه خنده داری بود خدا رحم کرد ماسک زده بودم

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
بشددددت برا من اتفاق میوفته  یعنی همیشه صاحب مراسم باید از من دوری کنه  خودم همینطوری چه ...

الهی عزیزم . بخندم یا گریه کنم😓

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
بشددددت برا من اتفاق میوفته  یعنی همیشه صاحب مراسم باید از من دوری کنه  خودم همینطوری چه ...

اول پیامتون ناراحت شدم

وسطش خندیدم کلی

ولی آخرش ب شدت غمگین شدم😓

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
بخند عزیزم  تنها کسی هست که با شنیدن زندگیش و مرگش میگی راحت شد

خدا رحمتش کنه. انشالله اون دنیا درکنار هم به آرامش برسن

خدا رحمتش کنه. انشالله اون دنیا درکنار هم به آرامش برسن

انشالله 

روزگار سختی داشت 

برای شادی روحش حتما یه تاپیک میزنم زندگیشو به اشتراک میزارم 

حداقل چندتا صلوات براش فرستاده شه

میگن آدمایی ک خودشون شوخ طبع بودن انگار بیشتر مراسمشون اینطوری بوده البته برای من که همیشه اینطوریه لعنتی انگار  میبرنم فیلم کمدی ببینم 🤦‍♀️خیلی ابرو برم🤦‍♀️🤦‍♀️انگار رفته تو ناخوداگاهم

انشالله  روزگار سختی داشت  برای شادی روحش حتما یه تاپیک میزنم زندگیشو به اشتراک میزارم&n ...

براش فاتحه خوندم و۱۰ تا صلوات .روحش شاد