2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب من ان تی گفت احتمال زیاد پسر انومالی رفتم چند روز پیش جنسیت همون پسر بود اما بعضی ها هستن ک اشتباه ...

خدا کوچولوتون رو حفظ کنه براتون 

همه علائم و ویار و تست ها میگفت جنسیت پسر هست ولی دیشب رفتم مطب دکتر با سونو گفت دختر😞😢

یک دختر شش ساله دارم گفتم اگه خدا بخواد این یکی پسر بشه 

عزیزم منم یه پسر دارم با اینکه دوست داشتم دختر داشته باشم اما بازم پسر شد ،بخدا اصلا ناراحت نیستم چون ناراحت بودن یجور ناشکریه ،فقط از خدا خواستم سالم وصالح باشه اصلا خودتو ناراحت نکن ،خواهرم دخترش هفت ساله بود چند ماه پیش وقتی رفت سونو گفت دختر اینقدر ناراحت شد بخدا بعد هی میگفت شاید اشتباه گفته از این حرفا من پسر میخواستم ،بخدا به یک ماه نشد زایمان زودرس کرد اینقدر افسرده شده بود همش عذاب وجدان داره ک چرا ناشکری کردی ،منم عاشق دخترم یکی از ارزوهامه،اما هر چی خیره همون میشه 

عزیزم منم یه پسر دارم با اینکه دوست داشتم دختر داشته باشم اما بازم پسر شد ،بخدا اصلا ناراحت نیستم چو ...

من خیلی دعا کردم خیلی از خدا خواستم حسرت پسر داشتن رو دلم نمونه ولی خدا دلمو شکست😭😭😭

خدا کوچولوتون رو حفظ کنه براتون  همه علائم و ویار و تست ها میگفت جنسیت پسر هست ولی دیشب رفتم م ...

چرا انقدر ناشکری. چرا با ناراحتی میگی دختر.. به امام حسین ظلمه 

و خدایی که در این نزدیکی است❤️
من خیلی دعا کردم خیلی از خدا خواستم حسرت پسر داشتن رو دلم نمونه ولی خدا دلمو شکست😭😭😭

بخدا هر کی دختر داره نظر کردس،هر کسی لیاقت دختر داشتن رو نداره،همون دخترا فردا واقعا ب دردت میخورن 

ب من ان تی گفت احتمال زیاد پسر انومالی رفتم چند روز پیش جنسیت همون پسر بود اما بعضی ها هستن ک اشتباه ...

میشہ 3تا تاپیک آخرمو گزارش بزنید؟واقعا ممنونم ب نیتتون صلوات میفرستم،زدید لایک کنید ک صلوات بفرستم،خداخیرتون بدہ الھی