الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعا کن بچت باعث سربلندیت باشه میخوای چکار بزور از خدا ی پسر بگیری ک خدای نکرده باعث حرص خوردنت در اینده باشه منم پسر خیلی دوسدارم ولی خداروشکر ک خدا دخترداد بهم مونسم میشه بعد
چرا انقدر ناشکری. چرا با ناراحتی میگی دختر.. به امام حسین ظلمه
عزیزم بخدا که ناشکری نمیکنه ...دختر داره دوسداره دخترش که برادر یا یه حامی داشته باشه ...بخدا ناشکری نیست دختر داره حالا دلش پسر میخواد....دله دیگه ...هرکس پسر هم داشته باشه بعدی رو دختر دوسداره
پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
یخورده لکه بینی داشتم رفتم مطب دیگه همونجو خود دکتر سونو کرد بهم گفت
عزیزم پس احتمالش زیاده،برو شکر کن دختر داری ،من دیشب به شوهرم میگفتم شکر برای پسر شدنمون اما من لیاقت ندارم خدا بهم دختر بده ،به شوخی گفتم اینقدر میارم تا دختر بشه ،اخه دوتا سقط هم داشتم یدونش پسر بود ،فقط بدون هر چی صلاحته،خدا برات رقم میزنه♥️
چرا انقدر ناشکری. چرا با ناراحتی میگی دختر.. به امام حسین ظلمه
بخدا ناشکر نیستم بچمو دوست دارم ولی من سزارینی هستم این شکم دومم هست دیگه میترسم بازم بخوام باردار بشم دلم میخواست جفتم جور باشه هردوتاشو داشته باشم حسرتش رو دلم نمونه اینقدر به خدا امیدوار بودم که همجا خودمو با بچه پسر تصور میکردم کلی لباس پسرونه براش انتخاب کردم دکور اتاق میخواستم دیزاین کنم همه این کار هارو برای دخترمم کردم ولی وقتی دکتر گفت دختر هست کلا غافل گیر شدم حتی وقتی حرکتاش رو حس میکردم پسر خطابش میکردم کلی قربون صدقش میرفتم دخترمم همینجور همش میگه داداشی ولی از دیشب که متوجه شدم دختر هست یک حس عجیبی دارم اصلا نمیتونم قبول کنم