2777
2789

دوران لیسانس سه تا دوست بودیم بعد یه مدت یه بحثی راه افتاد اونا خیلی بهم توهین کردن

من خیلی بی زبونم و راحت بهم توهین کردن

حتی یکیشون گفت تو نیا و برو فلان رشته 

ولی حالا سه تامون باهم قبول شدیم من خیلی میترسم😔

اگه مرخصی بگیرم سختم میشد تا مهر سال بعد 

ولی این ترم باید ببینمشون و میدونم واسه حرص درآوردنم هی باهم جلوم رژه میرن

حتی یکیشون گفت انقدر بیخودی همه تنهات گذاشتن😔 

من میترسم راه خودمو برم و بیام ولی بگن هیشکی محلش نمیده

بنظرتون برم؟؟ انصراف بدم؟؟ تحملشون کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه ای مگه ب خاطر چند تا ادم بیخود ایندتو خراب کنی

برو به کار خودت برس با بقیه گرم بگیر حتما دوست خوب پیدا میکنی 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

عقلت رو مگه از دست دادی که بخاطر حرفهای اونا آینده ات رو خراب کنی.

از حسادت این حرفها رو میزنن. دلشون میخواسته قبول نشی بارت کنن که تنبلی. 

هر کار کنی یه چیزی میگن.

دو ساله رو هم بخون. از فردا کسی خبر نداره. 

برو دختر 

اجازه نده کسی نزدیک آرزوهات بشه 😳 

قوی باش ، خدا جواب بدرفتاری همه رو میده 

منم دوستم کلی بی محلی کرد وقتی دانشگاه قبول شد منم امسال رفتم همون دانشگاه یه رشته بهتر  داخل سلف دانشجویی اومد روبه روم و طوری رفتار کردم که انگار هیچ وقت ندیدمش 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️

یعنی به خاطر اینا میخوای کلا اون دانشگاه نری ؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بخاطر اون دو نفر شما انصراف بدی !؟؟

یعنی یه سال خودتو عقب بندازی فقط واسه اونا !

بی توجهی بکنید بهشون و درستونو بخونین :/

همین ک ببینن شما عین خیالتونم نیست بیشتر میسوزن 😂

این اشتباهو نکنید دوست عزیز

بعدا پشیمون میشدید ک چرا انصراف دادم

آنچه جان کند تنم ، عمر حسابش کردم ‌...

اسی من دوران دانشجویی وقتی استاژر بودم( یه مقطع تحصیلی تو پزشکی) با چند تا از بچه های گروه بحثم شد... دو سال تمام میدیدمشون سگ محل میکردم هنوز به خون من تشنن 😂 برو سگ محل کن. اعتماد به نفس داشته باش حتی شده با تراپیست برا اعتماد به نفست مشورت کن

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

بخاطر اون دو نفر شما انصراف بدی !؟؟ یعنی یه سال خودتو عقب بندازی فقط واسه اونا ! بی توجهی بکنید به ...

اخه میدونی بعضیا خیلی راحت کنار میان بعضیا هم یکی مثل من نه من خودم خیلی زود رنجم همچین اتفاقی بیفته نمیتونم کنار بیام 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
اسی من دوران دانشجویی وقتی استاژر بودم( یه مقطع تحصیلی تو پزشکی) با چند تا از بچه های گروه بحثم شد.. ...

گروه گروه درس میخوندین ؟

اسی من دوران دانشجویی وقتی استاژر بودم( یه مقطع تحصیلی تو پزشکی) با چند تا از بچه های گروه بحثم شد.. ...

انقدر پشت من حرف زدن انقدر حرف زدن ولی هیچ تاثیری تو آینده و زندگی من نداشت من الان یه بیمارستان نسبتا خوب اطراف تهران کار میکنم. همسر و فرزند دارم هیچ وقتم یادشون نمیفتم جز الان که تاپیکتو دیدم 😂

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞