2777
2789
عنوان

من با این اوضاع چجوری ارشد بگیرم؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 52 پست
انقدررر توی درساشون کمکشون کردم اینکه با معدل قبول شد بخاطر زحمات من بود ولی روزی که رفتیم مدرک بدی ...

از لحاظ روحی مشکل دارند. تو رو که می بینن احساس حقارت بهشون دست میده. دلشون میخواد فکر کنند تو دنیا اول هستند. این حس مال چند ماهشونه‌ . وقتی درسهای ارشد شروع شه دوباره میفهمند نیاز به کمک دارن.

از لحاظ روحی مشکل دارند. تو رو که می بینن احساس حقارت بهشون دست میده. دلشون میخواد فکر کنند تو دنیا ...

بنظرتون من برم؟؟ خیلی دو دلم

از رفتارشون میترسم از برخوردشون 

من روحیه ام حساسه میترسم بیمحلی کنن و اوناهم نقطه ضعفم رو میدونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون من برم؟؟ خیلی دو دلم از رفتارشون میترسم از برخوردشون  من روحیه ام حساسه میترسم بیمحلی ...

عجیبه که شک کردی. این مدل آدمها همیشه هستن اگر قرار باشه با خواسته های اونا زندگی کنی که اونا ترجیح میدن آگهی موتت رو بزنن رو دیوار.

خوندم عزیزم..من هم با نظرات موافقم ..اینو بدون تو یه چیزی داری که اونا ندارن .که حرصشون میده .اصلا واست مهم نباشه توی کلاس هم هستید .تو هدف داری میفهمی؟واسه چند ساعت تحمل اونا که نباید آیندتو خراب کنی..تو خودتو کوچیک نشون دادی اونا هم اذیتت میکنن..هر کدومشون بهت توهین کردن محکم وایسا نترس جوابشونو بده حتی اگه شده سیلی هم بزن تو صورتشون..بگو اون روزا که تحقیرم کردید من فکرم جای دیگه مشغول بود چیزی نمیگفتم الان فهمیدم چقدر گستاخ بودید و من چیزی نگفتم .از این به بعد مثل خودتون باهاتون رفتار میشه احترام بزارید در غیر این صورت مثل خودتون رفتار میشه

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱
خوندم عزیزم..من هم با نظرات موافقم ..اینو بدون تو یه چیزی داری که اونا ندارن .که حرصشون میده .اصلا و ...

توروخدا؟

من روحیه ام بشدت سر مشکلاتم داغونه میخواستم مرخصی بگیرم این ترم رو ولی میدونم تا مهر بعد دیوونه میشم از بیکاری درخواست دادم برای مرخصی ولی لغوش کردم، الان باز دو دلم میگم جهنم بگیرم و سال بعد برم 

دعام کن😔

توروخدا؟ من روحیه ام بشدت سر مشکلاتم داغونه میخواستم مرخصی بگیرم این ترم رو ولی میدونم تا مهر بعد د ...

قوی باش دختر چرا انقدر سخت گرفتی خندم گرفته بهت😂😂😂یعنی تو به این جور بچه بازیا میگی مشکل😑😂😂کارتو انجام بده ولی قبلش به کارایی که کردی بخند ..تو میتونی فقط ترسویی عزیزم😂ببخشید انقدر میخندم یاده همکلاسی قدیمم افتادم اونم مثل تو بود الان یه خانومی شده که نگو انقدر مغرور و جذاب شده 😍موفق باشی عزیزم💙💚❤

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱