2777
2789
عنوان

من با این اوضاع چجوری ارشد بگیرم؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 52 پست
گروه گروه درس میخوندین ؟

نه وقتی وارد بیمارستان میشی کلاس چند گروه میشن تا چرخشی همه بخشا مثل داخلی پوست و ... رو برن مثلا کلاس میشه ۱۰ تا گروه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

انقدر پشت من حرف زدن انقدر حرف زدن ولی هیچ تاثیری تو آینده و زندگی من نداشت من الان یه بیمارستان نسب ...

دقیقا ایناهم پشت من خیلی حرف زدن

خوبی ای که در حق یکیشون کردم خواهر برای خواهر نمیکرد

ولی نصیبم کلی فحش و توهین شد😔 میدونی چه فحشایی دادن بهم؟ میگم چجوری ببینمشون و یاد کاراشون نیفتم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ایناهم پشت من خیلی حرف زدن خوبی ای که در حق یکیشون کردم خواهر برای خواهر نمیکرد ولی نصیبم کل ...

یه همکلاسی داشتیم طلاققق گرفت طلاااق از همکلاسی دیگمون ولی بازم میومدن و تموم کردن دیگه از طلاق که بدتر نیست 😂 برو بابا اصلا محلشون نده

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

دیوونه ای مگه ب خاطر چند تا ادم بیخود ایندتو خراب کنی برو به کار خودت برس با بقیه گرم بگیر حتما ...

بهم گفت انقدر بیخودی همه تنهات گذاشتن 

من میترسم مثلا تنها بمونم بگه نگاه هیشکی محلش نمیده

انصراف نده، برو بخون اونجا دوست جدید پیدا کن اگر گرایش هاتون فرق میکنه احتمالا کلاساتون هم باهم نی ...

فرق نمیکنه با همیم

قبل قبولی بهم میگفت ما نمیخوایم تو با ما باشی برو یه گرایش دیگه

ولی از شانس باهم قبول شدیم

عقلت رو مگه از دست دادی که بخاطر حرفهای اونا آینده ات رو خراب کنی. از حسادت این حرفها رو میزنن. دلش ...

انقدررر توی درساشون کمکشون کردم

اینکه با معدل قبول شد بخاطر زحمات من بود ولی روزی که رفتیم مدرک بدیم برای ثبتنام محلم نداد حتی😔

بهم گفت انقدر بیخودی همه تنهات گذاشتن  من میترسم مثلا تنها بمونم بگه نگاه هیشکی محلش نمیده

زر مفت زدن ک تو رو ناراحت کنن دیگه 

اگه الان اهمیک بدز به هدفشون رسیدن 

فقط سعی کک شاد باشی و با دیگران ارتبدط بگیرز و بهشون ذره ای توجه نکنی

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
برو دختر  اجازه نده کسی نزدیک آرزوهات بشه 😳  قوی باش ، خدا جواب بدرفتاری همه رو میده&nb ...

خیلی سختمه تو یه کلاس ببینمشون چون میدونم هرکار میکنن حرصم بدن

منم خیلی آرومم میترسم

فرق نمیکنه با همیم قبل قبولی بهم میگفت ما نمیخوایم تو با ما باشی برو یه گرایش دیگه ولی از شانس باه ...

نگران نباش، با دانشجوهای جدید دوست شو

بعدم ارشد فقط یک سال کلاس داری، بعدش که دیگه پایان نامه هست

بخاطر اون دو نفر شما انصراف بدی !؟؟ یعنی یه سال خودتو عقب بندازی فقط واسه اونا ! بی توجهی بکنید به ...

دقیقا از پشیمونیم هم میترسم😞 من عاشق این بودم ارشد بخونم همیشه ولی خب اینجوری شد

حتی امروز درخواست مرخصی دادم ولی لغو کردم بعدش 

گفتم عقب میمونم ولی الان استرس رو در رویی باهاشون رو دارم😔

اسی من دوران دانشجویی وقتی استاژر بودم( یه مقطع تحصیلی تو پزشکی) با چند تا از بچه های گروه بحثم شد.. ...

اعتماد بنفسم زیر صفره

افسردگی شدید هم دارم مشاورم گفت😔 

میترسم ببینمشون و افسردگیم بدتر بشه