2777
2789

مجردی دیگ

قرار نیس مث زن همیشه بیاد ک😐 

طبیعیه

من مجرد بودم یخ میکردم یهو میزد بیرون😂😂😂😂

بعضی وقتا دلش میخاست میومد میرف😂😂

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE= 268162203 ]من دیدم که میگم خوب میشه[/QUOTE] مال من خوب  نشد! هرروز  شیردوش میزارم ...

عزیزززم

چه بد کاش از قبل بارداری اقدام میکردی پس منظورم با کمک همس هست البته😅😅😅

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است☺😉😊
کاش منم نوک نداشت 

واسه چی؟🤔

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
عزیزززم چه بد کاش از قبل بارداری اقدام میکردی پس منظورم با کمک همس هست البته😅😅😅

من یکساله دارم اقدام میکنم ک دربیاد برای  شیردهی  ب مشکل نخورم! 

ی سرنگو سرشو ببرید بزارید نوک سینه روزی یک ساعت بمونه! اینو دکتر گفت انجام میدادم!  شیردوش! همسرجان !  شیردوش  برقی ! ماساژ! روغن تراپی و...  فقط خودش هروقت دلش بخاد درمیاد اصلا  بامن دیگه کار نداره  دارم ب  شیرخشک فکر میکنم همش  برای بچه

دوس دارم عادی باشه اینجور دوسش ندارم

فک نکنم بشه کاریش کرد ببخشید ولی من فقط موقع رابطع عادی میشه و وقتی بچمو شیر میدادم. نرو تو نخش 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

فاسد شده نکنه 😐

اخه وقتی ماهی میخوام بخرم اگه چشماش فرو رفته باشه فکر میکنم فاسده 😐🥺

شوخی کردم عزیزم چیزی نیست 

منم یکیش تقریبا اینطوری بود پسرم نمیتونست شیر ازش بخوره ولی الان خوبه دوتاش یه جورن

روحتون شاد مادرم،،برادرم