2777
2789
عنوان

خانم ها در رانندگی :)

548 بازدید | 10 پست

چرا خانما تو رانندگی انقدر ببخشید ببخشید عقده ای بازی در میارن؟ 

مثلا عابر پیاده باشی بخوای از خیابون رد شی اگر خانم باشه بدتر گاز میده رد شه اصلا واینمیسته

امروزم داشتم یه کوچه ی باریک میرفتم یه خانومه پیچید روبروم بهش با دست نشون دادم بره سمت خالی که داره من رد شم نرفت :)) منم کل کوچه مجبور شدم دنده عقب بگیرم ، خدا به داد نزدیکاشون برسه با این لجبازی هاشون

اینم بگم کوچه دوطرفه بود حتی یه ذره هم عقب نرفت من برم تو همون جای خالی کنارش که رد شه 

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می بینم هروقت پشت فرمون به یه آقا راه میدم یا بخاطرش دنده عقب میگیرم اینقدر ذوق می‌کنه ده بار تشکر م ...

انقدر که خانومای دیگه لجبازن به خدا 

البته عزیزم یکمی بخاطر نابلدیه من خودم اوایل رانندگیم شاید اینطوری بودم الان که دستم اومده بیشتر ب ...

آره خوب ، منم اوایل نمیتونستم کوچه ی باریک رو دنده عقب برم خوب نمیرفتم 

وقتی یه قشری تو جامعه تعدادشون نسبت به بقیه کمتره کمترین کارشون در مرکز توجه قرار میگیره و بیشتر دیده میشه.

در مورد رانندگی هم همینطوره

راننده خانم نسبت به آقایون خیلی کمتره در نتیجه وقتی اشتباه میکنن بیشتر دیده میشن.

مثلا آقایون مرتبا در حال خلاف و تصادف هستن ولی هیچ عکس العملی در موردش گرفته نمیشه چون یه چیز روتین و عادیه. اگه یه آقایی رانندگی کنه و اصلا تصادف و خلاف نداشته باشه تعجب آور میشه ولی خانمها چون تعداد راننده هاشون کمه تصادفها و خلافهاشون بیشتر دیده میشه پس وقتی تصادف میکنن گفته میشه خانمها همش اشتباه میکنن همش تصادف میکنن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

کلا بعضی راننده ها فرقی نداره خانم یا آقا نمیدونم دورازجون شما مرضشون چیه اذیت میکنن!! راه نمیدن یا ازقصد می‌پیچن جلوی آدم!! فکر میکنن خیابون ارثیشونه

منم چند روز پیش یه آقا از فرعی که راه با من بود من تو اصلی بودم پیچیده جلو من تازه طلبکارم شده بود و طلبکارانه رفتار می‌کرد! 

همین که به راننده خانم اشاره کردی بره اونور زشته. 

خیلی دیدم زنها میخوان پارک کنند سریع چند نفر پیدا میشن که بیان فرمان بدن بهش  شمام ک میگی بهش اشاره کردی راه نشونش دادی  کسی که پشت فرمان نشسته میدونه چه کنه.... تا دیدید راننده زن هست واکنش خاصی نشون ندید