2777
2789

سلام‌من ۱۰۰ تومن پس انداز دارم میخوام بزنم به یک کاری. ولی نمیدونم‌چکار.‌مثلا کانال بزنم و چیزی بفروشم.تا هم بیکار نباشم هم کسب درآمدداشته باشم.شما نظری ندارید.‌چه کاری خوبه الان و مشتری داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغازه اجاره کن میوه فروشی بزن درآمدش خیریه هرچی که به شکم مربوطه 

وای😅حتی تصورشم خنده داره.‌نه اینکارها تو شان خانوادمون نیست. یک‌کاری که تو خونه باشه.‌من مرد نیستم‌که برم میوه بفروشم. مثلا کار تر و تمیز و راحت. مثال میزنم‌مثل فروش زیورالات.‌منتها نمیدونم زیورالات فروش داره یا نه

وای😅حتی تصورشم خنده داره.‌نه اینکارها تو شان خانوادمون نیست. یک‌کاری که تو خونه باشه.‌من مرد نیستم‌ ...

😐😐تو این دوره زمونه مرد و زن کار کنن خجالت نداره عزیزم 

😐😐تو این دوره زمونه مرد و زن کار کنن خجالت نداره عزیزم 

خوب هر کی میتونه کاری و انجام بده.‌تصور کن شوهرت استاد دانشگاه باشه به پولم احتیاج نداری میری میوه بفروشی 😅

خوب هر کی میتونه کاری و انجام بده.‌تصور کن شوهرت استاد دانشگاه باشه به پولم احتیاج نداری میری میوه ب ...

من خودم دبیر فلسفه منطقم به پول نیاز ندارم ولی میوه فروشی دارم ☹️