2777
2789
عنوان

خواب دیدن شوهرم

1101 بازدید | 53 پست

خانما ب نظرتون عاذیه ک مردی تو خواب حرف +18 بزنه من تا حالا شوهرم خیلی از این خواب ها دیده و فرداش ک پرسیدم گفتم تو خواب حرف میزدی اسم فلانیو میاوردی همش میگفت یادم نمیاد تا اینکه باز دیشب خواب میدید همشم اسم دختر عمومو میگفت و بعدشم رفت حموم صب خیلی با هم دعوا کردیم گفت این عادیه بدون اینکه من فک کنم اینطور میشه گفت حتی بعضی موقع ها خواب کسایی رو میبینه ک اصن تا حالا ندیدتشون من ناراحتم بیاین دلداریم بدین بنظرتون طبیعیه ؟

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

شوهر منم همیشه خواب میبینه ،دیگه چیکارش کنم نمیتونم اعدامش کنم ولی بعضی مواقع ناراحت میشم حسودی میکنم 

میگه خواب آدم دست خودش نیست ،چم والا ولی تا حالا تو خواب اسم کسیو صدا نزده

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

😢 چیکار کنم پس  شما متاهلین

اره من متاهلم...نمیدونم شاید باید خیلی سیرابش کنی و کیفیت رابطه ت رو ببری بالا که اصلا ریا پردازی نکنه واسه خودش

اگه خدا حاجتم بده دیگه غلط میکنم ناشکری کنم...به خدا🥺کاش هر کسی چشمش به امضام خورد واسه حاجتم دعا کنه
😢 چیکار کنم پس  شما متاهلین

طبیعیه عزیزم بخدا من گاهی خواب میبینم با پدرم رابطه دارم از خواب پا میشم حالم بد میشه ولی خوابه و هیچ فکریم نمیکنم بیخود ب حرف دیگران گوش نده ادما مثل هم نیستن