2777
2789
عنوان

خواب دیدن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 53 پست
خواب رابطه دیده که بعدش رفته حموم؟ منم گاهی میبینم برام عجیبه البته رابطه با شوهرم خیلیا تو خ ...

اره از کلماتی ک تو خواب میدید بعدشم رفت حموم خواب رابطه دیده 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
ببین من خودمم میبینم ولی براش تعریف نمیکنم تعریف نکنن گه بهم نریزید

نه من براش اصلا تعریف نمیکنم ،خودش که خواب میبینه بعضی موقع ها میگه منم کاری بهش ندارم اگه بخوام نقطه ضعف دستش بدم کارم تمومه 😂😂

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن میگفت ... برگرد دوباره صداش قطع میشد دوباره میگفت  حالم ازش بهم خورد   دپ سه سال پیش د ...

دخترعموت خوشکله؟

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
اهان قصدتوهین نداشتم ولی کلا گفتم اسی هم بخونه یهوشمارو ریپلی کردم واینکه اگه زود ب زود باشه دیگه خو ...

خواهش میکنم ،این چیزا طبیعیه خود زن هم خواب میبینه 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

طبیعیه عزیزم بخدا من گاهی خواب میبینم با پدرم رابطه دارم از خواب پا میشم حالم بد میشه ولی خوابه و هی ...

وای جدی پس طبیعیه 

ولی خب من از اینکه تو خواب لخت اونا رو میبینه و اینکه رابطه داشته اعصابم خورد میشه چون زیاد همدیگه رو میبینیم میگم هوا برش نداره یا وسوسه نشه 

خب عادیه مرد خواب ببینه،ولی اینکه خواب دخترعمو صددرصد بهش فکرمیکنه،البته نمیخام ناراحتت کنم شایدم من ...

قبلا دختر عمومو میخواسته ولی خب نشد 

شوهرم پسر عمومه 

یبارم خواب منو دیده بوده ک با کس دیگه ای رابطه داشتم 

طبیعی هست حساس نشو من خودم یه بار خواب دیدم دور از جون با بابام هستم تا چند روز حالم از خودم به هم م ...

چرا اینجوریه،منم این توابو قبلنا خیلی میدیدم وخیلی حالم بدمیشد،الان دقت کردم چندنفرهمچین خابی میدیدن!تعبیرخواب میگه براورده شدن حاجات،ولی واقعا خواب زننده ای هست

اره از کلماتی ک تو خواب میدید بعدشم رفت حموم خواب رابطه دیده 

حالا خوبه شما کنارش بودی

مهمونی جایی نبودین برای خوابیدن😂

گیر نده بهش

طبیعیه

ولی برات تعریف نکنه جزییاتو

چون بهم میریزی

من زیاد میبینم از ابن چرت و پرتا

عزیزم درک میکنم حالتو ولی واقعا خواب دست خود ادم نیست . اینجا خیلیا خونه خراب کن هست خیلیا راه حل و ...

شوهرم از حرف زدن فرار میکنه من باهاش حرف زدم گفت برو از خدا بپرس چرا شوهرمو اینجوری افریدی ک خواب دیده انگار دست من بوده ک خواب دیذم و از اینجور حرفا گفت من یبار خواب تو رو دیدم با ی پسر رابطه داشتی صبحش باید  میکشتمت ؟ همینو گفت و رفت 

شوهرم از حرف زدن فرار میکنه من باهاش حرف زدم گفت برو از خدا بپرس چرا شوهرمو اینجوری افریدی ک خواب دی ...

پس بیخیال شو واقعا راس گفته اون میتونست پنهان کنه ولی خیلی رک گفته از خدا بپرس یعنی خودشم بخاطر خوابش ناراحته ک اینو گفته 

قبلا دختر عمومو میخواسته ولی خب نشد  شوهرم پسر عمومه  یبارم خواب منو دیده بوده ک با کس د ...

بنظرم پس همون سعی کن خیلی باهاش رابطه داشته باشی،یعنی گیرش اوردی بچسب بهش بزار نا نداشته باشه برای خواب،واینکه سعی کن بااون جایی جمع نباشین،اینکه میخاسته احتمالش بالاست،میدونی من اینو ازجمع مردای فامیل خودمون شنیدم،مثلا عروسی بوده یه دختر میرقصیده وجلب توجه میکرده مرداگفتن امشب همه خابشو میبینیم،من فکرمیکنم که مردا باکسیکه بیداری تحریک بشن خواب میبینن،بلاخره اگه همچین چیزی هم باشه دست خودش نیست،بنده خدابیداری که کاری نکرده،خابه،سعی کن افکارو ازش دور کنی

دخترعموت خوشکله؟

اره خوبه  سفید قد بلند هیکلش خوبه ن لاغر ن چاق چشمرنگی موهای بور 

من قدم کوتاهه گندمیم چشم و ابرو مشکی لاغر بودم الان بهتر شدم 

پس بیخیال شو واقعا راس گفته اون میتونست پنهان کنه ولی خیلی رک گفته از خدا بپرس یعنی خودشم بخاطر خواب ...

ان شالله ک همینطور باشع 

بنظرم پس همون سعی کن خیلی باهاش رابطه داشته باشی،یعنی گیرش اوردی بچسب بهش بزار نا نداشته باشه برای خ ...

باید سعی کنم کمتر ببینمش پس اخه تقریبا در هفته سه چهار روز پیش همیم من خیلی بهش وابسته ام ولی خب البته تو جمع شوهرم هیچ حسی بهش نداره خیلی راحتیم ولی خب نگاه هیز نمیکنه بهش ولی خب سعی میکنم رابطمونو کم کنم ممنونم ازتون