خانما ب نظرتون عاذیه ک مردی تو خواب حرف +18 بزنه من تا حالا شوهرم خیلی از این خواب ها دیده و فرداش ک پرسیدم گفتم تو خواب حرف میزدی اسم فلانیو میاوردی همش میگفت یادم نمیاد تا اینکه باز دیشب خواب میدید همشم اسم دختر عمومو میگفت و بعدشم رفت حموم صب خیلی با هم دعوا کردیم گفت این عادیه بدون اینکه من فک کنم اینطور میشه گفت حتی بعضی موقع ها خواب کسایی رو میبینه ک اصن تا حالا ندیدتشون من ناراحتم بیاین دلداریم بدین بنظرتون طبیعیه ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم درک میکنم حالتو ولی واقعا خواب دست خود ادم نیست . اینجا خیلیا خونه خراب کن هست خیلیا راه حل و ...
شوهرم از حرف زدن فرار میکنه من باهاش حرف زدم گفت برو از خدا بپرس چرا شوهرمو اینجوری افریدی ک خواب دیده انگار دست من بوده ک خواب دیذم و از اینجور حرفا گفت من یبار خواب تو رو دیدم با ی پسر رابطه داشتی صبحش باید میکشتمت ؟ همینو گفت و رفت
قبلا دختر عمومو میخواسته ولی خب نشد شوهرم پسر عمومه یبارم خواب منو دیده بوده ک با کس د ...
بنظرم پس همون سعی کن خیلی باهاش رابطه داشته باشی،یعنی گیرش اوردی بچسب بهش بزار نا نداشته باشه برای خواب،واینکه سعی کن بااون جایی جمع نباشین،اینکه میخاسته احتمالش بالاست،میدونی من اینو ازجمع مردای فامیل خودمون شنیدم،مثلا عروسی بوده یه دختر میرقصیده وجلب توجه میکرده مرداگفتن امشب همه خابشو میبینیم،من فکرمیکنم که مردا باکسیکه بیداری تحریک بشن خواب میبینن،بلاخره اگه همچین چیزی هم باشه دست خودش نیست،بنده خدابیداری که کاری نکرده،خابه،سعی کن افکارو ازش دور کنی
بنظرم پس همون سعی کن خیلی باهاش رابطه داشته باشی،یعنی گیرش اوردی بچسب بهش بزار نا نداشته باشه برای خ ...
باید سعی کنم کمتر ببینمش پس اخه تقریبا در هفته سه چهار روز پیش همیم من خیلی بهش وابسته ام ولی خب البته تو جمع شوهرم هیچ حسی بهش نداره خیلی راحتیم ولی خب نگاه هیز نمیکنه بهش ولی خب سعی میکنم رابطمونو کم کنم ممنونم ازتون