2777
2789
عنوان

کسی ریتالین به بچه ش داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه دو تا کار باهاش انجام بده واسه تمرکزش یه داستان تعریف کن براش بعد ازش بخواه داستانو دوباره ب ...

عزیزم به این راحتیه مگه وقتی دکتر قرص داده چرا باید نداد ؟! مثل این میمونه یکی معدش درد بگیره بگیم قرصاتو نخور

دوست عزیز هر دارویی ضررهایی هم داره اما باید سنجید عوارضش نسبت به مضراتش میچربه یانه 

وقتی پزشک برای بچه دارویی تجویز کرده قطعا به مضراتشم اگاهه و همیشه درمان به هیچ کاری نکردن الویت داره 

شما طبق نطر پزشک ادامه بدین و سوالاتتون روهم ازمتخصص بپرسید 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم به این راحتیه مگه وقتی دکتر قرص داده چرا باید نداد ؟! مثل این میمونه یکی معدش درد بگیره بگیم ق ...

متاسفانه خیلی از متخصصا دلسوز نیستن و برای رضایت مقطعی هم شده بدون اینکه راه های دیگه رم امتحان کنن سریع قرص تجویز میکنن دختر خواهر منم بیش فعالی از نوع عدم تمرکز داشت یکی از متخصصا واسش این قرصو تجویز کرده بود ولی خواهرم پیش متخصصای دیگه هم بردش این دوتا بازی رو یه متخصص به خواهرم گفته بود که با بچه اش انجام بده یه نوع ورزش ذهنه منم میدونم قرصی که دکتر داده باید داده ولی نه یه دکتر اگه متخصصای دیگه هم هم نظر بودن رو مصرف این قرص باید استفاده کرد دختر خواهر من با ۱۵ جلسه نوروفیدبک درمانی کاملا خوب شده وقتی راه های به جز قرص هم هست برای چی باید بچه رو بست به قرص با توجه به سابقه ی دختر خواهرم منم پسرمو بردم پیش متخصص کودکان یعنی میشه گفت بهترین متخصص کودکان که تو چند شهرستان وقت میده و مطب داره تا ببینم منم ببرمش پیش مغزو اعصاب خوده متخصص اینو به من گفت گفت اکثر همکارا دلسوز نیستن بچه رو به قرص ریتالین میبندن و بچه حیف میشه من زیادی خوندم راجب این قرص و... اگه چیزی گفتم لابد مفیده!!!!

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
خیلی میترسم ک ضرر داشته باشه[/QUOTE]

]عزیزم به این راحتیه مگه وقتی دکتر قرص داده چرا باید نداد ؟! مثل این میمونه یکی معدش درد بگیره بگیم ق ...

متاسفانه خیلی از متخصصا دلسوز نیستن و برای رضایت مقطعی هم شده بدون اینکه راه های دیگه رم امتحان کنن سریع قرص تجویز میکنن دختر خواهر منم بیش فعالی از نوع عدم تمرکز داشت یکی از متخصصا واسش این قرصو تجویز کرده بود ولی خواهرم پیش متخصصای دیگه هم بردش این دوتا بازی رو یه متخصص به خواهرم گفته بود که با بچه اش انجام بده یه نوع ورزش ذهنه منم میدونم قرصی که دکتر داده باید داده ولی نه یه دکتر اگه متخصصای دیگه هم هم نظر بودن رو مصرف این قرص باید استفاده کرد دختر خواهر من با ۱۵ جلسه نوروفیدبک درمانی کاملا خوب شده وقتی راه های به جز قرص هم هست برای چی باید بچه رو بست به قرص با توجه به سابقه ی دختر خواهرم منم پسرمو بردم پیش متخصص کودکان یعنی میشه گفت بهترین متخصص کودکان که تو چند شهرستان وقت میده و مطب داره تا ببینم منم ببرمش پیش مغزو اعصاب خوده متخصص اینو به من گفت گفت اکثر همکارا دلسوز نیستن بچه رو به قرص ریتالین میبندن و بچه حیف میشه من زیادی خوندم راجب این قرص و... اگه چیزی گفتم لابد مفیده

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
متاسفانه خیلی از متخصصا دلسوز نیستن و برای رضایت مقطعی هم شده بدون اینکه راه های دیگه رم امتحان کنن ...

باشه عزیزم هرکسی مختاره هرکاری بکنه

منم بی علم نیستم روانشناسی خوندم اگر چیزی گفتم می‌دونم