2777
2789
عنوان

چی کار کنم

89 بازدید | 11 پست

۶ ساله ازدواج کردم با خانواده همسرم کلا قطع رابطه یه زنگ نمی زنن حال پسرشون و بپرسن سه ساله شروع کرده گل کشیدن سه سال پیش ۶ ماه افسرده شد بعد گل خودش گفت خانواده‌ ام برام دعا گرفتن اینجوری شدم طلاهامو فروختم شش ماه چون نمی تونستم تنهاش بزارم خانواده اش نیمدن یه سر بزنن مامانم تنها من پدر ندارم تو هزینه ها کمک کرد پنج ماه بعد دوباره گل کشید ۴۰ روز موند خونه بچه نداریم این وضعیت هر ۶ ماه تکرار میشد تا این که از عید امسال به بعد یه همکار خانم واسش اومد شروع کردن پیامک بازی دختر قرص اعصاب می خورد اومد گفت دلم براش سوخت‌ کمکش کردم چهارماهه دیدم دختره ول کن نیست هی پست های اینستا می‌فرسته واسه شوهرم توهمدل منی هم زبون منی فلان آخرینبار شوهرم و تهدید کردم همدیگرو آنفالو کردن الان یک ماهه شوهرم یه پسردایی مفت خور داره مجرده یک ماه پیش اومد خونه ما با هم گل کشیدن شوهرم یه هفته سرکار نرفت سر یه بدهی که خودش به وجود آورده واسه خودش اعصابش داغونه ۵۰ میلیون بود به خدا ۲۰ میلیون از پس‌اندازم دادم بماند که تشکر نکرد .ولی این چند ماه سرویس شدیم الان دوباره ریخته به هم همچنان به همکارش پیام میده چند ماهه کلا رو هواس فقط جسمش میاد خونه الان دو هفته است بی دلیل یک کلمه حرف با من نمیزنه رمز گوشیش و عوض کرده دو هفته است یک کلمه حرف نزده حالت قهر میاد شام میخوره سکوت کامل میره تو اتاق می خوابه صبح میره سر کار من هیچ پشتوانه مالی ندارم خواهرمینا میگن طلاق بگیر این چه زندگیه هیچ جا با هم نمیرین الانم که پای همکارش وسطه خواهرم میگه چرا موندی این چی داره خیلی می ترسم بهم بگین چی کار کنم

برو سرکار ،طلاق بگیر،مامانتم ک تنهاس پیشش زندگی کن ، 

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ  عنوان‌ به هیچ عنوان بچه نیار بچه نیار 

طلاقتو بگیر تمومش کن ارزش نداره این زندگی بمونی چون هیچ چیز مثبت و خوبی تو این زندگی نیس از همین امروز تمومش کن

اقایون بیشعور ک اینجا تشریف دارن درخواست ندن

نمی‌دونم چرا موندی پاشطلاق اگر سخته و نمیشه حداقل زندگیت جدا میکردی

چجوری جدا کنم اجاره خونه به نام منه خواهرم میگه بگو وسیله هاشو ببره با خانواده اش یا همون همکارش زندگی کنه نمی دونم چجوری بهش بگم ته دلم دوسش دارم خیلی ناراحتم 

چجوری جدا کنم اجاره خونه به نام منه خواهرم میگه بگو وسیله هاشو ببره با خانواده اش یا همون همکارش زند ...

حس میکنم حس دلسوزی داری و امید به اینکه شاید خوب بشه 

بندازش بیرون 

یا درست میشه برمیگرده یا بد تر 

مامانم تنها نیست باید تنها زندگی کنم

همون کاری ک خواهرت گفته بکن،،کم براش کار نکردی ک حالا جوابتو با خیانت میده ،،عمرتو هدر نده

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

به هیچ عنوان‌ به هیچ عنوان بچه نیار بچه نیار طلاقتو بگیر تمومش کن ارزش نداره این زندگی بمونی چون هی ...

مرسی که بهم میگین تو رو خدا بهم بگین من هیچ عزت نفسی تو این زندگی برام نمونده از تنهایی و جدایی می ترسم 

مرسی که بهم میگین تو رو خدا بهم بگین من هیچ عزت نفسی تو این زندگی برام نمونده از تنهایی و جدایی می ت ...

ترس نداره،،کلی دختر دارن مستقل و تنهایی زندگی میکنن،سخته ولی باید قوی باشی،

همون کاری ک خواهرت گفته بکن،،کم براش کار نکردی ک حالا جوابتو با خیانت میده ،،عمرتو هدر نده

آره به خدا تو همین یه هفته یه روز اومد گفت پایین موهامو بزن گفتم باشه صبح گفت لازم نیست شب اومد دیدم کوتاه کرده گفتم رفتی آرایشگاه گفت نه دادم مهتاب همکارش تو مغازه واسم زد  گفتم خجالت نمیکشی داد زد اه ولم کن دوست داشتم بدم اون آتیش گرفتم