2777
2789
عنوان

کسی ریتالین به بچه ش داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نورو درمانی چی هست ؟میشه توضیح بدین؟

بله عزیزم یه سری سیم به مغز وصل میکنن اصلا نترس دارم توضیح میدم بدون اینکه دردی داشته باشه و هیچ اصلا بچه نمیفهمه بعدش جلو بچه یه مانیتور نصب میکنن که توش یه بازی در حال انجامه و بچه با چشماش بازی رو جلو میبره در صورتی که اشتباه بازی کنه با اون سیما به مغزش دستور میدن که درست بازی کنه یه جور تمرین و ورزش برای مغز دختر خواهر منم تو ۱۵ جلسه نورو درمانی بیش فعالی نسبیش کلا خوب شده

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
اوایل فقط حرف نمیزد ولی خ اروم بود الان حرف میزنه ولی سرکلاس اذیت میکنه تمرکزم نداره

اخه بچس 

سعی کنید مراقبش باشید و باهاش دوست داشید و کمکش کنید تا زودد تر از دست این قرص راحت بشه 

و درمانی ادامه بدین زیر نظر پزشک 

شیطنت و... توی این سن عادیه 

و اگ شرایطش رو دارین ی دکتر دیگم ببرین مشورت بگیرین یا حداقل داروهای گیاهی ک برا تمرکز هست شاید بهش دادن 

رتالین ایرانی مصرف میکنه؟ 

من خارجی بود اون زمان خیلی قوی بود ولی ایرانیش رو من جواب نداد و خارجیش دیگه گیدا نمیشه ی مدته

از بس عصبی شدم و حرص خوردم یه سمت بدنم بی حس شده 

حرص نداره یه تحقیق کن راجب نورو درمانی  خواهرم میگفت خیلی تاثیر داشته برا دخترش اصلا دخترش یه جوری بود که وقتی میگفتی برو از یخچال چیزی بیار وقتی سر یخچال میرسید یادش میرفت چی باید بیاره در این حد تمرکزش پایین بود 

اخه بچس  سعی کنید مراقبش باشید و باهاش دوست داشید و کمکش کنید تا زودد تر از دست این قرص راحت ب ...

ایرانی میخوره،یه شربت گیاهی خارجی بهم معرفی کردن ولی دکتر گفت زمینه تشنج رو ایجاد میکنه

کجا انجام میدن؟

خب یه کلینیک هایی هس که توش انجام میدن متخصص اینکارم هستن فقط باید کار بلدشو پیدا کنی این روش اصلا عوارضی نداره خب من تعریف درستی از این قرص نشنیدم خواهرمم تمام سعیشو کرد که یه روش دیگه به بچه اش کمک کنه یه محیط شاد و اروم تو خونه واسش درست کن بازی های تمرکزی خودت باهاش انجام بده خیلی تاثیرش بیشتر از قرصه 

ایرانی میخوره،یه شربت گیاهی خارجی بهم معرفی کردن ولی دکتر گفت زمینه تشنج رو ایجاد میکنه

خب گلم همینو مصرف کنه دکترش حتما بهتر میدونه 

شمام سعی کنید صبور باشید 

و اینکه تگ مثلا علاقه نداره ب کاری و لج میکنه و تمرکز نمیکنه با بازی و شوخی علاقه مندش کنید 

ورزش انجام بده

نقاشی کشیدن خوبه چون تمرکز میکنن و ارتمش بخشه 

خلاصه مراقبت کن دورت بگردم ک انشالله اینم میگذره جای نگرانی نداره 

ممنونم عزیزم ،حتما پیگیرش میشم

تو خونه دو تا کار باهاش انجام بده واسه تمرکزش یه داستان تعریف کن براش بعد ازش بخواه داستانو دوباره برات بگه اگه تا حدی تونست این کارو بکنه اصلا نیازی به قرص نیست چندتا وسیله جلوش قرار بده به بهونه ی بازی بهش یه ترتیبی بگو بعد ازش بخواه با همون ترتیب وسایلو بده اینجوری مجبور میشه تمرکزشو بالا ببره انشالله سلامت باشن