2777
2789
عنوان

درخواست دوستی

335 بازدید | 16 پست

سلام بر  اهل نی نی سایت.

یه موضوعی رو خواستم برای بار اول و آخر  واضح ‌‌و شفاف بیان کنم. 

اونم اینکه من همونطور که در امضام نوشتم درخواست دوستی قبول نمیکنم و‌اما اونچه منو واداشت این پست رو بنویسم تعداد بیشمار کاربر مرد متقاضی دوستی بود.

آقایان اگر سوالی دارید یا  مشکلی  ایجاد شده واسه شما،  لطفا همینجا مطرح بفرمایید که همه اهل سایت برای کمک  و‌پاسخ به شما بشتابند.

از این به بعد هم اسامی کاربران مرد متقاضی دوستی رو حتما منتشر میکنم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شَترق

بزن تو گوششون

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

حالا یسوال 

درخواستی باشه یعنی اینکه اونطرف منظور بدی داره  عایا ؟ 

من چرا درک نمیکنم اینهمه سال اینجام درخواستی نداشتم خداروشکر🙈🙈

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
یه احمق بی شعورش چند روز پیش به من درخواست داد.جنون دارن

نه نرجس جان 

جنون  نیست 

مداشتن شخصیت و احترامه🙂

مردانی که در این سایت درخواست دوستی رد و بدل میکنن معلوم الحالند.

مگه هرکی درخواست دوستی میده شما اصلا می‌رید نگاه میکنید؟ من اصلا درخواست‌های دوستی رو باز نمیکنم و ن ...

😊گاهی نگاه میکنم بله

حالا یسوال  درخواستی باشه یعنی اینکه اونطرف منظور بدی داره  عایا ؟  من چرا درک نمیک ...

برای من حس خوبی ایجاد نمیشه درخواست آقایان در این سایت😊شاید افراد دیگه نظرشون با من فرق کنه 🌺🌸

حیف شترق 😀 اسامی رو باید همه ما خانم‌ها اعلام کنیم 🙂

خب عزیزم نصف کاربرای سایت مرد هستن 

وقتی درخواس میدن لغو کنین این که زدن ندارع ، برا خودم خیلی درخواس اومده لغوشون کردم 

خب عزیزم نصف کاربرای سایت مرد هستن  وقتی درخواس میدن لغو کنین این که زدن ندارع ، برا خودم خیلی ...

ممنون 😊🙏🏻