2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه انتظارا ازشماس

رفت امد بیشتره اگر نزدیک باشن بهت

دور باشی و تک پسر باشه بیان چندروز طولانی میمونن

اما اگر بچه دیگه هم باشه این تایم تقسیم میشه

اگر نباشید جای خالیتون خیلی سریع حس میشه

و زود ناراحت میشن

تمام چشم و فکرشون زندکی شماست چون همین یه بچه رو دارن

برادر شوهرم فقط ی پسر داره و بچه دیگه ای نداره،جاریم خیلی ب پسرش وابسته بود وقتی پسرش ازدواج کرد جاریم افسردگی گرفت با هم بداخلاقی میکرد بعدش ک پسرش کلا رفت شهر خانمش زندگی کنه کلا انگار نابود شده جاریم همیشه ی غمی تو چشماشه

ب نظرم اگ مزدونی ک پدرو مادرش وابسته پسرشونن باهاش ازدواج نکن

دختر خواهرشوهرمم با ی تک پسر ازدواج کرد الان دارن طلاق میگیرن چون پسره اصرار داشت ک برن با پدرمادرش یجا زندگی کنن آخرش ب توافق نرسیدن و دارن طلاق میگیرن

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂

هیچی وابستگی خانواده مخصوصا مادرش.هر کاری دارن گردن این پسر یکیشو من دارم همش میگم کاش تک پسر نبود ولی هرکس میبینه میگه خوشبحالت تک پسره همچین ب این میرسه مردم از دل آدم خبر ندارن ک

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
همه انتظارا ازشماس رفت امد بیشتره اگر نزدیک باشن بهت دور باشی و تک پسر باشه بیان چندروز طولانی میم ...

تک فرزند نیست فقط تک پسره

۴ تا خواهر داره

دو تاشون مجردن

شهر محل زندگی هم یکیه