2777
2789
منم آخر همینجور شدم دیگه  نازایی گرفتم نشستم سر جام

میدونی اینجوری حداقل آدم نمیگه کاش میوردم 

دیگه  تکلیفش با خودش مشخصه دلش ی دله 

ولی وقتی خود آدم پیشگیری میکنه و مانع میشه 

شاید ی روزی پشیمون بشه بگه کاش ی بچه دیگه داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر خودم و مادر همسرم هستن  اگه نبودن که اصلا سر کار نمیرفتم اصلا دلم نمیاد بچم را بذارم پیش ...

همكاراي منم تا روز اخر بارداري ميان سركار بعدش ٩ ماه مرخصي دارن و بچه رو ميذارن پيش مادر خودشون اگه دوتا مادرا هستن خب بذاريد اونجا يا خونه خودتون بمونن و ي كمكي هم بذاريد پيششون چون دو تا بچه سختشون ميشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
آره میتونم  یعنی اینجا هم که هستم قبل بارداری اولم بودم و بعد که بچم از آب و گل دراومد دوباره ...

به نظرم بچه دار شو چون بالاخره برای همیشه بیکار نمیمونید.  حالا یکم پایین بالا داره نهایتش ولی معلومه دلت بچه هم میخواد 

خدایی برام سواله چرا مهمترین اولویت زندگی رو بچه می‌دونی ؟؟

چ.ن الان که خودم دانشجوام حاضرم مشروط بشم ولی بچم نخواد بدون من زجر بکشه کلاسامو شرکت نمیکنم تایم بیشتری میذارم برای درس خوندن ولی تو خونه میخونم تا به روحیه بچم لطمه نخوره

چ.ن الان که خودم دانشجوام حاضرم مشروط بشم ولی بچم نخواد بدون من زجر بکشه کلاسامو شرکت نمیکنم تایم بی ...

خدا حفظش کنه برات .ولی با عرض معذرت  همینه دیگه بچه فقط دردسره برای زن ن میشه کار کرد نه درس خوند نه بخودت برسی ..بنظرم یه زن وقتی بچه دار میشه انگار خودشو میزاره کنار ازهمه لحاظ.😬اشتباه ترین کار بچه دار شدنه ن فقط برا خودمون بخاطر خودشونم .یه آدمو ب این دنیا بیاریم گناهه.چون همش عذابه

و خدایم کافیست  
خدا حفظش کنه برات .ولی با عرض معذرت  همینه دیگه بچه فقط دردسره برای زن ن میشه کار کرد نه درس خو ...

دقیییقا قبول دارم حرفتو بنظرم آدم وقتی باید بچه دار بشه که به تمام کارا وهدفا وآرزوهاش رسیده باشه تا نه خودش زجربکشه نه بچش