2777
2789

اگه بچت تنها بمونه احتمال زیاد چند سال دیگه بخاطر تنها بودنش یقتو می گیره، میل به همراه و همدم یه میل فطریه ، نمیشه ازش فرار کرد، گناه داره ، رو خواسته خودت پا بذار و به فکر بچت باش 

البته اگه  بخوای می تونی مدیریت کنی که هم بری سرکار هم به بچت برسی، خیلی از خانوما این کارو می گنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بچه دار شو چون بالاخره برای همیشه بیکار نمیمونید.  حالا یکم پایین بالا داره نهایتش ولی ...

واقعا خودم دلم نمیخواد 

یعنی اعصابش را ندارم 

۱۰۰ درصد دلیلم فقط بچم و همسرم هستن اونا میخوان.

اگه بچت تنها بمونه احتمال زیاد چند سال دیگه بخاطر تنها بودنش یقتو می گیره، میل به همراه و همدم یه می ...

همین الانشم یقم را میگیره 😑

دوتاش را باهم نمیتونم. چون اعتقاد دارم تا ۴ سالگی باید پیش خودم باشه.

من شاغلم نظرم اینه فقط و فقط بچه واقعا روحیه زن این طور افریده شده و برای خودش هم عالی و این وظیفه مرده همه چیز و فراهم کنه و خدا برای زن ارامش و اسایش خواسته حس خوبی که کنار بچه هست رو برای همه مادران سرزمینم ارزومندم اگه نیاز پولی نداری پس درگیر نشو و فقط و فقط بچه گاهی زنها میگن اینده بچه ولی من نطرم اینه اینده رو خدا میسازه و خیلی ها بزرگ شدن بچه رو که نمیبینن هیچ  برای اینده ای که معلوم نیست کی هست و کی نیست کلی برنامه دارن البته در همه مراحل باید به خدا توکل کرد

من شاغلم نظرم اینه فقط و فقط بچه واقعا روحیه زن این طور افریده شده و برای خودش هم عالی و این وظیفه م ...

ممنونم عزیزم

من اصلا برا پول کار نمی‌کنم.

روحیم اینطوریه که اگه بیرون کار نکنم راضی نمیشم

احساس پوچی میکنم 

اصلا بچه داری برام کافی نیس 

ممنونم عزیزم من اصلا برا پول کار نمی‌کنم. روحیم اینطوریه که اگه بیرون کار نکنم راضی نمیشم احساس پ ...

میدونی ما نسلی هستیم که از بچگی گفتن دکتر شو مهندس شو من هم شاغلم ولی کاش نبودم بیشتر بخاطر القایی که تو بچگی شده شاغل شدیم و فکر میکنیم که باید شاغل باشیم تا خوشبخت باشیم اولا این اشتباه محض هست من فکر میکنم اگه یه خانه دار با فکر باشی و دل شوهر و ببری میشه خوشبختی رو با تمام وجود حس کنی و اگه کنار بچه ات باشی لحظه لحظه بزرگ شدنش و ببینی متاسفانه من هم کم سن تر بودم می گفتم کار ولی الان پشیمانم نظرم اینه ادم باید از زندگیش لذت ببره نه هول هول بلند شه ندونه کی می ره سرکار کی به ناهار بچه اش برسه کی به مهمونی برسه تفریحش   کی به شوهرش برسه و خسته بیاد و شوهر هم از زندگی با این زنی که خسته کار هست خسته میشه خیلی رو زندگی سر حالی و شادابی زن  تاثیر داره من دیدم که میگم همکارام همیشه خسته اند واقعا به سری که بچه رو فدای کار کردن پول هم هست ولی رضایت مرد و زن تو زندگی بیشترشان نیست اینها تو زندگی هایی که مثل پرستارها شیفتی هست بدتر هم میشه البته ما که کارمند ولی   این نظر منه معیارهات و عوض کن و فکر جدید  و کاش یکی اینها رو بهم یاد میداد 

میدونی ما نسلی هستیم که از بچگی گفتن دکتر شو مهندس شو من هم شاغلم ولی کاش نبودم بیشتر بخاطر القایی ک ...

واقعا من از این مدل آدما نبودم 

پدر مادرم برخلاف بقیه اصلا اصراری به دکتر مهندس شدن و شاغل شدن نداشتن 

خودم به شدت علاقمند کار هستم 

من تابستونا که سر کار نمیرم به شدت کسلم 

خسته هم میشم موقع سرکار رفتن ولی نرم هم کسلم 

هر دو مدل را امتحان کردم

حتی شوهرم موافقه که کار کنم چون میبینه چقدر شاداب ترم 

واقعا من از این مدل آدما نبودم  پدر مادرم برخلاف بقیه اصلا اصراری به دکتر مهندس شدن و شاغل شدن ...

اولشه ولی وقتی خانه ای نباید بیکار باشی باید برای خودت کارهای خلاقانه ای داشته باشی ولی هر چی هست انشاءالله مصلحتت در همون باشه در پناه حق

اولشه ولی وقتی خانه ای نباید بیکار باشی باید برای خودت کارهای خلاقانه ای داشته باشی ولی هر چی هست ان ...

نه بابا اولش نیس 

من ۷ سال سابقه کار دارم

کارهای خونه غیر از آشپزی بقیش برام تکراریه و دچار روزمرگی میشم. 

ممنون از همفکریتون عزیزم