2777
2789
دیگه بهتر  مادر منم شاغله من و داداشم تا ۶ ۷ سالگی با مادربزرگم و پرستار میموندیم مشکلی نداره ...

میدونی بچه‌ها فرق دارن

دخترم زیاد دوس نداره پیش مادربزرگا باشع با اینکه خیلی خیلی دوسش دارن ولی بیشتر به من و پدرش وابسته است. شخصیتش خیلی خاصه

بله  خودم بدم نمیاد ولی شاغل بودن را بیشتر دوس دارم اگر بچم نمیخواست نمیوردم البته همسرمم دو ...

من از ۷ سالگی پسرم سر این فکر روانی شدم 

حالا جالب اینه که جلوگیری هم نمیکردم چون ذخیره ام کم بود باردار نمیشدم ولی نمیدونستم مشکل از کجاست 

وقتی هم که فهمیدم دیگه بی خیالش شدم کلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم میخواستم بچه بیارم معایبش بیشتر بود  ولی اینقدر از نظر احساسی دلم میخواست که حد نداشت ...

نه من زیاد کاری به مسائل کشور ندارم 

تا بوده همین بوده قدیم بدتر بود

ولی بیشتر هم بچه میوردن 

من بیشتر چون علاقه زیادی به اشتغال و بودن تو اجتماع دارم مرددم 

باورت نمیشه حای اولیم بخاطر همسرم آوردم یعنی اگه نمیخواست من عین خیالمم نبود 😑

من از ۷ سالگی پسرم سر این فکر روانی شدم  حالا جالب اینه که جلوگیری هم نمیکردم چون ذخیره ام کم ...

اولی را راحت باردار شدین؟

ما سفت و سخت پیشگیری داریم

اصلا نمیدونم اقدام کنم زود به نتیجه میرسم یا نه 

میدونی بچه‌ها فرق دارن دخترم زیاد دوس نداره پیش مادربزرگا باشع با اینکه خیلی خیلی دوسش دارن ولی بیش ...

دخترتون بزرگ میشه دوست پیدا میکنه میره تو اجتماع 

والا من الان پسرم دانشجو هست میفهمم چقدر خرج زیاده 

یه کفش میخاد مثلا یک میلیون و دویست لباس زمستونه قیمتش سر به فلک کشیده بود امسال 

نمیشه هم براش نخری چون جلو همکلاسیاش میخاد کم نیاره 

شهریه و هزینه کتابهاش که بماند 

من راهی رو که چند سال آینده پیش روت هست رو دارم بهت میگم چون تقریبا هم سن هم هستیم درک میکنی 

حالا اگه توانش داری بسم الله بچه بیار اگه نه بی خیال شو و خودتو جسارتا مثل من روانی نکن سر این موضوع

دخترتون بزرگ میشه دوست پیدا میکنه میره تو اجتماع  والا من الان پسرم دانشجو هست میفهمم چقدر خرج ...

دقیقا از بس فکر کردم خل شدم 😁

ببین کلا منو همسرم اعتقاد داریم همه خواسته های بچه را نباید عملی کرد حالا چه ی دونه باشه یا چند تا بچه

من اصلا عادت ندارم هر چی خواست براش بخرم حتی اگر تیلیاردر باشم

اثر خوبی نداره

برا همین دغدغم اقتصادی و مالی نیس

دخترتون بزرگ میشه دوست پیدا میکنه میره تو اجتماع  والا من الان پسرم دانشجو هست میفهمم چقدر خرج ...

بزرگ که میشن دیگه کاری به هم ندارن

بیشتر کودکیش را غصه دارم که تنهاست

دقیقا از بس فکر کردم خل شدم 😁 ببین کلا منو همسرم اعتقاد داریم همه خواسته های بچه را نباید عملی کرد ...

من برای این موضوع خیلی پیش مشاور رفتم 

برام جالب بود مراکز دولتی و نیمه دولتی تشویق میکردن میگفتن فکر خوبیه بچه دوم حتما بیار 

مراکز خصوصی میگفتن اشتباه محض هست😄

بچه فقط یدونه باید باشه 

حتی یه جا رفتم مشاوره واسه آموزش پرورش بود گفت به ما ابلاغ کردن تشویق کنیم به فرزند آوری ولی بچه فقط یدونه کافیه

من برای این موضوع خیلی پیش مشاور رفتم  برام جالب بود مراکز دولتی و نیمه دولتی تشویق میکردن میگ ...

شما خیلیم وقت داشتید

من نهایتا تا سه چهار سال دیگه فرصت داشته باشم

که اگر خدا خواست بهم بده

دیگه وقت پیگیری و درمان و اینا نیس

بزرگ که میشن دیگه کاری به هم ندارن بیشتر کودکیش را غصه دارم که تنهاست

ببین اگه تصمیم داری تک باشه باید زیر نظر خودت دایره ارتباطاتش رو گسترش بدی

دوست خوب براش پیدا کن