2777
2789
عنوان

متاهل ها بیان لطفا سوال دارم

264 بازدید | 8 پست

سلام شبتون بخیر

من چند وقتی می شد 

حدود بیست روز بعد پری لکه زیاد می دیدم یعنی نزدیک زمان تخمک گذاری

رفتم دکتر ...

خب؟

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت پولیپ دهانه رحم داری🥲

این پولیپ هیچ دردی چیزی نداشتم 

میگم فقط همون لکه بینی

گفت دو راه داری

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop

یا میتونی همین جا تو مطب واست درآرم که دردناکه و ممکنه اذیت شی

یا میتونی بستری شی بیمارستان 

بیهوش شی و انجام بدیم

که الکی من ترسیدم و گفتم بیمارستان

بماند که چقدر من تو بیمارستان اذیت شدم تنها

چون تو شهر غریبم و همراه نداشتم و بچهام تنها موندن خونه

(بعدش یه دکتر دیگه بهم گفت اصلا نیاز به بستری نبود و راحت می شد در آورد بدون بیهوشی)

بعد هستید بگم یا هیشکی نیس

خلاصه موقع ترخیص

موقعیکه پرستار داشت توضیحات می داد

یهو گفت بیا اینم آیودی تون

😶😶😶

دهنم باز موند گفتم آیودیم برا چی در اوردید

گفت نمی دونم بذار بزنگم دکترت

زنگ زد دکتر

دکتر گف حین عمل ناچار شده درارش

حالا سوالم اینه

که می تونم باز برم همین ایودی رو  بذارم

اگر نمیشه پس دیگه چرا بم دادنش