مریم_آبان_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 556 عنوان متاهل ها بیان لطفا سوال دارم 264 بازدید | 8 پست سلام شبتون بخیرمن چند وقتی می شد حدود بیست روز بعد پری لکه زیاد می دیدم یعنی نزدیک زمان تخمک گذاریرفتم دکتر ...خب؟ یه سر به پیجم بزنید🙋♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ Makochekashop 1401/10/17 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم_آبان_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 556 دکتر گفت پولیپ دهانه رحم داری🥲این پولیپ هیچ دردی چیزی نداشتم میگم فقط همون لکه بینیگفت دو راه داری یه سر به پیجم بزنید🙋♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ Makochekashop
مریم_آبان_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 556 یا میتونی همین جا تو مطب واست درآرم که دردناکه و ممکنه اذیت شییا میتونی بستری شی بیمارستان بیهوش شی و انجام بدیم یه سر به پیجم بزنید🙋♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ Makochekashop
مریم_آبان_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 556 که الکی من ترسیدم و گفتم بیمارستانبماند که چقدر من تو بیمارستان اذیت شدم تنهاچون تو شهر غریبم و همراه نداشتم و بچهام تنها موندن خونه(بعدش یه دکتر دیگه بهم گفت اصلا نیاز به بستری نبود و راحت می شد در آورد بدون بیهوشی)بعد هستید بگم یا هیشکی نیس یه سر به پیجم بزنید🙋♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ Makochekashop
مریم_آبان_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 556 خلاصه موقع ترخیصموقعیکه پرستار داشت توضیحات می دادیهو گفت بیا اینم آیودی تون😶😶😶دهنم باز موند گفتم آیودیم برا چی در اوردیدگفت نمی دونم بذار بزنگم دکترت یه سر به پیجم بزنید🙋♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ Makochekashop
مریم_آبان_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 556 زنگ زد دکتردکتر گف حین عمل ناچار شده درارشحالا سوالم اینهکه می تونم باز برم همین ایودی رو بذارماگر نمیشه پس دیگه چرا بم دادنش یه سر به پیجم بزنید🙋♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ Makochekashop