2777
2789

سلام دوستان من الان دقيقا يك ماه ونيمه كه عمل كردم  امپول بتامتازول ال ا زدم يه هفته پيش ورمم ميشه گفت تاحدزيادي خوابيده ورم ندارم يااگه دارم مشخص نيس دكترم الان منونديده اخرين وزيتم ٢٠ روز بعدعملم بود الان بينيم نسبت به اون موقع خيلي نغيركرده بينيم به چسب حساسه دون دون ميزنه وميخاره شما كه تجريبه تيپ پلاستي داشتن چقدر چسب زدين؟بعد اينكه چسب رو كنار گزاشتين از دوباره ورم نكردين 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره با بي حسي

راضی بودی ؟من انجام دادم یکسال داره میصه ولی هنوز بخیه تو دماغمه تو نمیدونی عاتش چیه ؟ و اینکه خودم راضی نیستم هیچ مدلی نداره فقط کووووچولو شده تازه نیم رخم قوزم داره ی کوچولو واسه زدن چسب و فلان من ۳ماه زدم 

بيني من از اول انگار عملي بود پيش دكتراي زيادي رفتم همه فكر ميكردن عمل كردم وميخام ترميم كنم واسه همين با تيپ پلاستي ميشه گفت نيمه فانتزي شده ولي اطلاعي از بخيه داخل بيني ندارم