2777
2789
عنوان

زگیل مقعدی زدم وای

13517 بازدید | 30 پست

خیلی حساسم و همیشه بخودم رسیدگی میکنم نمیدونم یهو این چی بود یه دونه ریز تبدیل به شیش هفتاد دونه ریز کنار هم شد دکترم نرفتم از ترس و اینا چکارکنم خودمو باختم خیلی دپرس شدم بنظرتون چکارکنم دارویی روشی میشناسین ؟ و اینکه ضعیفم هستم و این مدت خیلی جوش و استرس هم داشتم تروخدا کسایی که تازه ازدواج کردین حتما واکسن اچ پی وی بزنین من اگهی نداشتم و خدا بگم بهداشت محلمون رو چکارنکنه که اصلا یکبارم اگهی نداد 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتشو میدونی؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

نه اتفاقا رابطه هم نداشتم با همسرم نمیدونم از کجا سرو کلش پیدا شد شاید بخاطر عفونتی که داشتم زده خدایا هیچکسو درگیر این زگیل ها نکن خیلی رو اعصابه ارامش نمیزاره واسه ادم

همش رابطه نیست .لیزرمو زائد. ی نوع ویروس .استخر 

احتمالش خیلی کمه از استخر و لیزر بیشتر از تماس مستقیم منتقل میشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

کسی داشته چکارکرده برای درمان خانگی حاضرم بمیرم ولی دکتر نرم خیلی بدم میاد از دکتر رفتن مطمعنم میگن بسوزون و اینا 

نه اتفاقا رابطه هم نداشتم با همسرم نمیدونم از کجا سرو کلش پیدا شد شاید بخاطر عفونتی که داشتم زده خدا ...

ببخش عزیزم .ی دفعه تعدادشون زیاد  شد ؟یا ی مدت یکی‌بود ی بعد از چند ماه زیاد شدن؟آخه من ی دونه مث زگیل زیر نافم  هست رفتم دوساله هیچ تکونی نمیخوره بزرگ هم نشده و تعدادش همون ی دونه است رفتم دکتر معاینه کرد و گفت زگیل نیست گفتش اگ میخوای برو پاپ اسمیر ک‌مطمعن شی ولی زگیل نیست .اما باز استرس دارم .منم تحقیق ک کردم گفتن حتی اگ زگیل باشه خدای نکرده .فقط دو‌نوعش یکم خطر داره و قابل درمان نیست از هزار نوع زگیل 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 
ببخش عزیزم .ی دفعه تعدادشون زیاد  شد ؟یا ی مدت یکی‌بود ی بعد از چند ماه زیاد شدن؟آخه من ی دونه ...

پاپ اسمیر چطوریه چی هست؟ اول یکدونه بود بعد دو سه روز زیادتر شد الان روی همشون سیر رنده شده گذاشتم تغییر رنگ دادن نمیدونم خوب میشن یا نه

پاپ اسمیر چطوریه چی هست؟ اول یکدونه بود بعد دو سه روز زیادتر شد الان روی همشون سیر رنده شده گذاشتم ت ...

بدون دکتر هیچ کاری نکن عزیرم .نباید برخورد کنه ب ی قسمت دیگه ات .آب سیر پخشش میکنه .فردا حتما برو دکتر معاینه میکینه .با ی وسیله از داخل رحم تست میگیره و می‌فرسته آزمایشگاه. تست پاپ اسمیر باید همه خانما هر ۶ ماهی ی بار انجام بدیم .چون واسه سرطان رحم .همه نوع عفونت. زگیل و خیلی چیزای دیگه است .حتی اگ زگیل هم باشه خدا نکرده لیزر میشه و میسوزه خوب میشی 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 
بدون دکتر هیچ کاری نکن عزیرم .نباید برخورد کنه ب ی قسمت دیگه ات .آب سیر پخشش میکنه .فردا حتما برو دک ...

یعنی دلو به دریا بزنم برم دکتر اخه خیلیها با درمان خانگی رفع شده چجوری نمونه میگیره