2777
2789
عنوان

زگیل مقعدی زدم وای

| مشاهده متن کامل بحث + 13880 بازدید | 30 پست
یعنی دلو به دریا بزنم برم دکتر اخه خیلیها با درمان خانگی رفع شده چجوری نمونه میگیره 

اره عزیزم خواهشا حتما برو. هدفم ترسوندنت  نیست گلم .چون میدونم با آین روشای خانگی درمان نمیشه ب این راحتی اگ بری دکتر کمتر اذیت میشی و زودتر جواب میگیری .

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شدم خداروشکر آره قطره دادن که همون نابودش کرد خدارو هزاران بار شکر میکنم

قطره چی؟؟

من فریز کردم 

برای شما دور مقعد بود ؟؟برا من دور از مقعده

میتونم درخواست بدم عکسشو ببینید کاملا کات کردم

قطره چی؟؟ من فریز کردم  برای شما دور مقعد بود ؟؟برا من دور از مقعده میتونم درخواست بدم عکسشو ...

قطره زگیل تناسلی نه مال من کنار مقعد بود شکر خدا نابود شد اسم قطرها اسید سالیسیلیک بود

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...
قطره چی؟؟ من فریز کردم  برای شما دور مقعد بود ؟؟برا من دور از مقعده میتونم درخواست بدم عکسشو ...

انشالله که ریشه کن بشه خیلی روی روح و روان آدم تاثیر میذاره

سلام ببخشید چه مدت طول کشید که تعدادشون زیاد شد؟

سلام دقیق یادم نمیاد یکماه درگیر بودم و تعدادش ریز ریز به هم چسبیده بود و توی یکی دوروز یادمه بزرگتر میشدن منو بگین مردمو زنده شدم دکتر زنان رفتم یسری دارو و امپول ب کمپلس و ب ۱۲ قرص مترونیدازول داد و بعدش تمام درمان یکطرف قطره سالیسیلیک اسید یکطرف حواستون باشه کم کم روی زگیل بزنید خشک میکنه زگیل رو نابود میکنه با گوش پاک کن بزنید به قطره و بعد به زگیل خداروشکر مال من دیگه شرش کم شد 

پیش کدوم دکتر رفتین؟ و چه قطره ای استفاده کردین؟ زگیل تناسلی هم داشتین؟

سلام من نمیدونم شما کدوم شهرین اما فرقی نمیکنه دکتر زنان هر جا تونستی برو مال من طبرسی شمالی ۹ دکتر اشرف سادات موسوی بودن یکسری دارو و ویتامین ولی تو تاپیک ها گفتم بخون قطره سالیسیلیک اسید منو خوب کرد امیدوارم رو شما هم نتیجه بده و خونسردی خودتون رو حفظ کنید به خدا پناه ببرید منکه مردم و زنده شدم کلی فکر میکردم