2777
2789

سلام

من زایمان دوممه، دفعه قبل یکماه خونه مادرم بودم، بعد سه روز دیگه خودم اوکی بودم ولی چون نوزاد اولم بود تا روز آخر میترسیدم از کنار مامانم تکون بخورم....

الان بچه دوممه و میخوام بعد چهار پنج روز برم خونه خودم. به نظرتون شدنیه؟؟ میشه تجربه هاتونو بگید

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

چند ساعت بعد که کمی بهوش بودم دیگه مستقل شدم😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که میتونه و نازکش داره ناز میکنه،اونی که نداره مثل من بچه اش رو به دندون میکشه و از پس زندگی برمیاد

من همون سزارین دوم از روز هفتم اومدم خونه خودم و همه ی کارها به علاوه مهمان داری ها رو به تنهایی انجام دادم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه ی اول رفتم خونه ی مامانم ولی از روز دوم کارای خونه ی مامانم اینا رو انجام دادم ۱۰روز موندم..فقط حمام دادن بچه کمی سخت بود.

بچه ی دوم موندم خونمون مامان و مادر شوهرم اومدن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

من خونه خودم بودم ده  روز پیشم بود خواهرم دوسالش بود بیشتر نشد بمونه بعد از اون خودم نگه داشتم دومی هم همین‌ حدودا میشه ایشالله 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حداقل ۱۰ روز استراحت کن تجربه ندارم هااا اما خواهرمم میخواست زود بره خونش مامانمنذاشت میگفت برات بده طبیعیم زایمان کرده بود مامانم خیلی با تجربه‌ست و میفهمه راجب بارداری و بعدش و بیماری هامون

من غم نقولم غم منو میقوله🫥🥒
اونی که میتونه و نازکش داره ناز میکنه،اونی که نداره مثل من بچه اش رو به دندون میکشه و از پس زندگی بر ...

دقیقا نازکش داری ناز کن 

نداری پاتو دراز کن.

منم ناز کش نداشتم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️