2777
2789
عنوان

به نظرتون پامو قطع کنم ک قدم کوتاه شه؟😔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5712 بازدید | 142 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارش داری بزار تا میتونی بلند شی رشدت نهایت تا سال دیگه متوقف میشه دیگه در بهترین حالت بشی ۱۸۰ ...

من متوجه ام ب هر حال از وقتی با آدما معاشرت کردم این مشکلا بوده واسم ولی خودم زیاد نمیپسندم. یعنی دوس داشتم بلند میبودم ولی از این کوتاه تر🌚💔

من که باورت نمیکنم😄 به اینا میگن پز ریز

ن واقعا من دیدم کسی رو ک گریه میکرد و میگف کاش قدم بلندتر نشه 

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
شکر خوبم  چه خبرها

هوچی سلامتی ها🥰 چه خوشحال شدم دیدمت🙂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من متوجه ام ب هر حال از وقتی با آدما معاشرت کردم این مشکلا بوده واسم ولی خودم زیاد نمیپسندم. یعنی دو ...

متولد ۸۴ هستی؟

نگران نباش دیگه صفحه رشدت بسته شده ،،بیشتراز این نمیشی 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
من متوجه ام ب هر حال از وقتی با آدما معاشرت کردم این مشکلا بوده واسم ولی خودم زیاد نمیپسندم. یعنی دو ...

این دیگه مشکل تو نیس

فرهنگمون یخورده ضعیفه

رشد قدت دست خودت که نیست همینطور که انتخاب جنسیت و پدر و مادر دست ما نیست

اگه دوست داری میتونی بری دکتر و پیگیری کنی ولی ارزش نداره بخاطر یک ویژگی منحصر به فرد دارو های هورمونی مصرف کنی