2777
2789
عنوان

به نظرتون پامو قطع کنم ک قدم کوتاه شه؟😔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5712 بازدید | 142 پست
من سکوت میکنم تا ب جهالت خود ادامه دهی ای ملعون

ببین تومنظورمو درس متوجه نشدی علکی هم فش نده خوبه ادم احترام شخصی که نمیشناسه وفقط داره نظرشو میگه رو نگه داره من جواب شمارو ندادم درجواب دوستی بودم که گف 175قد بلند محسوب نمیشه قدمتوسط محسوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه چرت و پرت محض بود😔😂

درضمن شما تاپیک زدی که نظر بقیه رو بدونید منم ب شما توهینی نکردم یا درمورد قدتون چیز خاصی نگفتم ولی یکی از دوستان گفتن این قد متوسطه منم بشون گفتم این قد متوسط نیس قد بلند حساب میشه همه جا لطفا احترام کسی که تو تاپیکتون نظر میده رو نگه دارین اگه اعتراضی داشتین بگید طرف از تاپیک بره بیرون 

سید منم نظرمو گفتم🌝

اینبارمن سکوت میکنم تا شما یاد بگیری ب نظر کاربرا نگی چرت وپرت ادم میتونه مودبانه ترم بگه بعدهم میگی ب جهالتت ادامه بده ملعون واقعا که خداحافظ میرم از تاپیکت بیرون 

سلام چطوری😍

سیلام خوبم و عالی 

تو چطوری 🥲

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....