2777
2789

خانوما من یک پسر یک ساله دارم ،خواهر شوهرم یک دختر ۲ ساله ،خانواده مادر شوهرم خیلی نوه ی دختری شونو دوس دارن یعنی فرق گذاشتنشون کاملا مشهوده من با این قضیه اصلا مشکل ندارم ومیگم هر بچه ای مهر خودشو داره  من نمیتونم به زور دوست داشتن بچمو به اونا تحمیل کنم ،اینم بگم که خواهر شوهرم چون شاغله کلا بچه هاش پیش مادرشوهرمه واون بزرگشون میکنه حتی خورد وخوراک خونهی خواهر شوهرمم با مادرشه  باهم تو یه ساختمون زندگی می کنند ،البته ما قبلا اونجا بودیم ولی چون ما خونه خریدیم گفتین برین که معصومه بیاد اینجا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب؟اگه خونت جداست چه جوری اذیتت میکنن؟

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       

حالا من هفته ای یکبار میرم اونجا از همون تایمی که میرم بچه ی خواهرشوهرم خیلی اذیت میکنه ،تا موقعی که اونجام فقط حرص میخورم ،اینقدر لوسش کردن ،بچم هر چیزی دست میزنه بدو بدو میاد میزنه بچمو واون وسیله رو ازش میگیره و پسر منم دایما به گریه میوفته ،هیچ چیزی رو نمیذاره برداره حتی بارها شده اسباب بازی برای بچم بردم گفتم که این وسیله مال خودشه ازش نگیر ولی ولی بازم میزنه میگیره 

خانواده مادرشوهرم یا خواهر شوهرمم خونسرد یکجا میشینن میگن بچس دیگه چکار کنیم ،خب پسر منم بچس نمیشه که من هفته ای یکبار میرم همش بچم گریه کنه بخاطر رفتار اون بچه ،به نظر شما چکار کنم من حساسم یا رفتار اونا بده که نمیتونن بچشون رو کنترل کنن 

حاالا خاهرشوهر من شاغل نیست هفت صب با ی ساک بچشو میفرسه خونه مادرشوهرم. اکثرا شوهرم باید بره دنبالش ۱۲شب ببرنش   

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

اونی که دو ساله هستش یا بزرگتره اگه دو ساله این کار رو می کنه بچس نمی فهمه سعی کن دوستشون کنی باهم ویه اسباب بازی چیزی بدی دستش بگی بیا باهم بازی کنید اگه بزرگتره اس باید حالشو بگیری اساسی