2777
2789
عنوان

بچم سرما خورده خوب نمیشه

668 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها، دخترم دوسه روزه سرماخورده تب داره دارو اصلا انگار تاثیر نداره، گوشش چرکی،گلوش چرکی،هر۳ساعت تب میکنه، ایبوپروفن‌ دکتر داده هر۶ساعت نمیدونم چیکار کنم؟ سفیکسیم۱۰۰داده از دیروز میدم روش نوشته هر۱۲ساعت، بین این تایم دخترم همش از درد گوش میناله، انگار بدنش نسبت به دارو مقاوم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن اینطور شده بود پنج شبانه روز تب کرد،وحشتناکه،بعدشم گوش درد وسرفه فقط با شیاف دیلو پایین میومد ...

شیاف رو شبا میذارم خدای نکرده تشنج نکنه، سه سال و نیمه، مشکلم اینه بچه تا دوز بعدی کلا ناله میکنه، نمیشه زودتر بدم مثلا هر۱۲ساعت رو هر ۶ساعت بدم

خدا بخیر بگذرونه داروها هم که انگار آبه اثر نداره  این سرماخوردگی هم معلوم نیست چه کوفتیه خوب ...

پسر منم ک الان دو سه ماهه حالت سرماخوردگی داره خسته شدم از بس دکتر بردم واکسنم داره نمیدونم چیکارکنم

شیاف رو شبا میذارم خدای نکرده تشنج نکنه، سه سال و نیمه، مشکلم اینه بچه تا دوز بعدی کلا ناله میکنه، ن ...

من آموکسی میدام گفت شدت عفونت بالاس،اثر نمیکنه همین قرصو نوشتکه ببر دوباره دکتر براش سرم بنویسه با هیهیدروکورتیزون،آنتی بیوتیکشم عوض کنهکن،گناه داره