2777
2789
عنوان

عکس+لطفا بیایید ببینید این بیبی چک حاله داره یا من توهم زدم ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از موعدت گذشته؟ بلافاصله هاله انداخت یا بعدا ؟ والا من هاله میبینم اما خودم قبلا چهارتا هاله دار د ...

نه نگذشته از موعدم چهار روز مونده همون موقع بود

💛قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن فعلی ۷۹وزن هدف ۶۵ 💛
اصلن نمیتونی هم درد بکشی هم باردارباشی داغون میشی 

عاره عاخه بعد این جراحی و ایناهم حداقل تا یکی دوسال نمیتونم باردار شم این آخرین شانسمه اگه باردار نباشم اواسط بهمن عملمه

خوب زوده احتمالا هستی چون من اون هاله رو میبینم 

واقعااااا شما هم حاله رو دیدید ❤❤❤❤

دوشنبه دوباره تکرار میکنم ببینم پر رنگ تر میشه یا نه

واقعااااا شما هم حاله رو دیدید ❤❤❤❤ دوشنبه دوباره تکرار میکنم ببینم پر رنگ تر میشه یا نه

خدا کنه پر رنگ بشه 🥰

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂
توی بارداری خیلی تشدید میشه  خصوصا وقتی شکم بزرگ بشه و روده ها تحت فشار باشن به نظرم اگه الان ...

عاخه بعد جراحی با بارداری دوباره امکان برگشتش هس میخوام یه بچه دیگه بیارم که دیگه نخوام باردار بشم و برای همیشه با خیال راحت عمل کنم