الستون مدیر عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 614 عنوان ینی بخدا چقدر بی خیر هستین خانما | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 21 پست اتو رو همتون دارین تو خونه هاتون...وسیله ای نیست که یه عده محدود مصرف کننده...ولی زورتون میاد تایپ کنید کسیو راهنمایی کنید. 1401/10/17 | 16:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11640 تفالم داریم فیلیپسم داریم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
d_n_i_z عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 243 فیلیپس یا بوش از نظر خودمشاید بهتر از اینا هم باشه ولی من ندونم
خانووووم_حنا عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 5312 برای من فوما ژاپن خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 13205 ندیدم تاپیکت رو یه توضیح میدم دیگه بیشتر دنبالش نگرد مارکهای پرومکس و رمینگتون و بابلیس و .... جز درجات ۲ و ۳ چین هستن پرینسلی درجه ۱/۵ چینوپاور تاچ درجه ۱ چین پس برو دنبال پاور تاچالبته همه ی اینا خوبن منتها پاور تاچ و پرینسلی یه چیز دیگن ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
50mahijooni عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 781 من اتوم ناسیوناله.فکر نکنم اسمش به کارت بیاد چون گیرت نمیاد.از قدیم مامانم خریده رو جهازم گذاشت😁
الستون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 614 ندیدم تاپیکت رو یه توضیح میدم دیگه بیشتر دنبالش نگرد مارکهای پرومکس و رمینگتون و بابلی ... ممنونم