2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرامیخوای عوض کنی همینم ازدستت نره 

ن خاهر حواسمون هست همزمان قولنامه میکنیم اونو میفروشیم اون یکیو میخریم وگرنه غیر از این ریسکه ک اول خونتو بفروشی بعد دنبال خونه بگردی.خونمون کوچیکه مسکن مهره میخایم اگه بشه ویلایی بخریم ولی نمیشههههه هر بار ی گره الکی میوفته نمیدونم واقعا چرا 

مثلا کمک خانواده ها در چه حد بود؟

مقداری که کم داشتیم بهمون دادن...۱۰۰کم داشتیم که دوطرف کمکمون کردن 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

ما دیروز خریدیم خدا روشکر خیلی خوشحالم با این کوچیکه

چه خوب عزیز مبارکت باشه🥰

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما
ن خاهر حواسمون هست همزمان قولنامه میکنیم اونو میفروشیم اون یکیو میخریم وگرنه غیر از این ریسکه ک اول ...

درک میکنم ماهم برای فروش مغازه مون همینجوری روهواموندیم امیدوارم خونه دلخواهتوبخری توش کیف کنی

کاربرجدیدنیستم ترکیده قبلی ام