2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 246575 بازدید | 423 پست
سلام عزیزدلم مرسی ک یادت موندهآره ساعت11 نوبت گرفتمسلفری هم دارم ولی جوابش گفت 3هفته دیگ آماده میشها ...

سلفری برا همه مینویسن؟قربونت عزیزم،ان شاالله که جواب ازمایشت و سنو عالی هست نگران نباش استرس خوب نیست،خودمم از دیروز استرس میاد سراغم همش توکل میکنم ب خدا سعی میکنم مثبت فکرکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم مرسی ک یادت موندهآره ساعت11 نوبت گرفتمسلفری هم دارم ولی جوابش گفت 3هفته دیگ آماده میشها ...

خودت گفتی سلفری انجام بدن؟الان تو اینترنت خوندم امینوسنتز هم میشه ولی خطرش بیشتره

کجایی دختر یه خبراز خودت بده

سلام عزیزم خوبی؟ سلفری رو جدیدا برای همه مینویسن

نه من چیزی نگفتم البته کن 37 سالم برآب بالای35 سال ک قطعا مینویسن

آمینو برای همه نمی‌نویسن

دکتر ب من گفت نیاز نیست انجام بدی

سلفری هم انجام دادم 3هفته دیگ آماده میشه جوابش

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

سلام عزیزم خوبی؟وضعیت چطوره؟نوزدهم سونو داری یا بیستم؟

سلام عزیزم مرسی توخوبی،من امروز گفته بود میتونی بیای ولی چون شنبه هست گفتم دکتر نرم بهتره،دکترم روزای زوج هست،دوشنبه صبح باید برم😍دیگه چیزی نمونده صدای قلبشونو بشنوم😍