2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 246152 بازدید | 423 پست
خب وقتی رفتیم خونه چکار کنیم؟؟؟ همون‌طور که توی بیمارستان بهتون میگن، نباید بی بی چک بزنید! باید صب ...

سلام عزیزم. منم ماه بعدی ای وی اف دارم تغذیه بعد انتقال چی باشه؟من رحمم سرده نشاسته و آب میترسم مصرف کنم یه سری میگن به و آناناس عالیه بعضیا میگن نه.اصلا نمیدونم بعد انتقال چیا مصرف کنم چیا مصرف نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه مطلب: برگردیم سر پانکچر: گفتم کل عمل حدود ده الی بیست دقیقست و شما بیهوش هستید وقتی به هوش میا ...

سلام خییییلی خوب همه چی رو توضیح دادین خدا گل دخترتو حفظ کنه‌

فقط یه سوال تا کی باید استراحت کنیم؟ تا کی همش درازکش تو رختخواب باشیم؟ کی میتونیم مث بارداری عادی کارامونو انجام بدیم؟ من خییییلی دورم از دکترم ۱. ساعت فاصله دارم با ماشین.روزای اولو بمونم اونجا به نظرتون؟

ادامه مطلب: برگردیم سر پانکچر: گفتم کل عمل حدود ده الی بیست دقیقست و شما بیهوش هستید وقتی به هوش میا ...

سلام رز سفید بهاری انشالا که خدا دخترتون رو برات حفظ کنه.. سوالی داشتم اگر اومدین به تاپیک لطفا جوابم رو بدین.. شما دوتا ای وی اف مثبت داشتین هردوش علایمتون مثل هم بود یا فرق داشتن باهم منظورم بعد از انتقال جنین و لانه گزینی هست؟ 

[QUOTE=267963561]ادامه مطلب: برگردیم سر پانکچر: گفتم کل عمل حدود ده الی بیست دقیقست و شما بیهوش هستید وقتی به هوش میا ...[/QUOT

من چند بار ای وف انجام دادم بار سوم مثبت شدم اما اوایل سه ماهگی جنین ایست قلبی کرد و سقط شد.. الان بازم انتقال دادم اما فقط یه جنین داشتم روز هفت انتقال هستم علایمی ندارم دفعه قبل که مثبت شد لکه بینی داشتم درد پریودی و بدن درد و تب و لرز و... همه علایم هارو داشتم؟ 

خب وقتی رفتیم خونه چکار کنیم؟؟؟ همون‌طور که توی بیمارستان بهتون میگن، نباید بی بی چک بزنید! باید صب ...

خیلی خوب و کامل بود فقط من برای آمپول های بازویی درد زیادی داشتم با اینکه سرنگ انسولین بود 

سلام عزیزم کاش از هزینه هام میگفتی

سلام من دیروز یعنی ۱۶ شهریور ۱۴۰۲ تخمک کشی داشتم. 

فقط قبل تخمک کشی هزینه مکمل ها و آمپول ها بعضیاشون زیاد بود که بیشترشو تامین اجتماعی داد مثلا سینال اف که حدود یک تومن بود برام صد تومن دراومد. 

من بیمارستان خصوصی بهمن رفتم. 

۳ میلیون برای فریز جنین گرفتن 

۱۶ میلیون برای عمل 

۸۵۰ تومن برای سوزن پانکچر 

جمعا حدود ۲۰ تومن شد اگه بیمه تکمیلی داشته باشی که حله بعدا از بیمه میگیری 

بعدا برای انتقال جنین میگن حدود ۷-۸ تومن میگیرن

سلام من دیروز یعنی ۱۶ شهریور ۱۴۰۲ تخمک کشی داشتم.  فقط قبل تخمک کشی هزینه مکمل ها و آمپول ها ب ...

مرسی از جوابت..خیلی خوبه پس..شما واسه بارداری مشکلی داشتی یا واسه تعیین جنسیت اقدام کردین؟

واسه تعیین جنسیتم بیمه تکمیلی هزینه هارو میده؟

مرسی از جوابت..خیلی خوبه پس..شما واسه بارداری مشکلی داشتی یا واسه تعیین جنسیت اقدام کردین؟ واسه تعی ...

من تعداد تخمکام کم بود ولی مشکل اصلی رو شوهرم داشت تحرک اسپرمش پایین بود. برای بارداری عزیزم

ممنون از توضیحاتتون. ی سوال دارم، بعد از اینکه مثبت شدید رو هم لطفا بفرمایید که روند زندگی به چه صورت بود؟ یعنی به غیر از مراعات کردن که کارای سنگین انجام ندیم ، ایا باز هم باید کلا تو خونه بمونیم، یا میشه رفت جایی و یه چندساعتی نشست ، عزیز لطفا راهنماییم کن ممنون🙏