2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 246528 بازدید | 423 پست
ادامه مطلب: برگردیم سر پانکچر: گفتم کل عمل حدود ده الی بیست دقیقست و شما بیهوش هستید وقتی به هوش میا ...

چقدر خوب توضیح دادی خدا بهت خیر بده واقعا توضیحاتت کمک کننده است

سلام عزیزم جنین هام سه روزه بودن. گریدشو نمیدونم. ولی برای درد با دکترا صحبت کن اگه مانعی نبود قبل ا ...

سلام، عزیزم من تازه میخام برم برای سونوی اولیه برای آی وی اف،، چجوریه که شما یه چندقلو نشد بچتون؟ مگه نمیگن چندقلویی داره؟ ینی قبلش دکتر سوال نمیکنه ازمون؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من روز ۱۹انتقال هستم مثبت شدم بتامم۶۸۸بود من دکترم گفته روزا یک امپول پروڗسترون میزنم شب ...

سلام عزیزم خوبید انشالله من تازه تاپیکتون رو خوندم شماهم مثبت بودید درسته امیدوارم حال نینی هم خوب باشه؟در چه حالی عزیز

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

عالی بود مهربونم خیلی خوب وکامل بود مرسی انشاالله دخترت گلت سلامت وتندرست وعاقبت بخیر بشه 

منم باید ای وی اف کنم شوهرم اسپرمش ۵ هست دارو داده بعد چندماه مصرف دارو میریم ای وی اف

ممنون از توضیحاتتون. ی سوال دارم، بعد از اینکه مثبت شدید رو هم لطفا بفرمایید که روند زندگی به چه صور ...

سلام عزیزم اگر مشکلی نداشته باشی یعنی بارداری پرخطر نباشی عادی زندگی می‌کنی فقط کار و ورزش سنگین نکن

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
سلام عزیزم کاش از هزینه هام میگفتی

عزیزم سال ۱۴۰۲ هزینه انتقال جنین پنج ملیون هست و هزینه تعیین جنسیت هفت ملیون بیماسرتان آریا اهپاز

سلام رز سفید بهاری انشالا که خدا دخترتون رو برات حفظ کنه.. سوالی داشتم اگر اومدین به تاپیک لطفا جواب ...

سلام عزیزم ممنونم دوتا بارداریم خیلی متفاوت بود. بارداری اول که پسر بود به شدت تنگی نفس داشتم و اصلا تهوع و ویار نداتشم.بارداری دوم تهوع شبانه داشتم پاهام یخ میگرد شدید و موهام ریزش پیدا کرد و تنگی نفس نداشتم 

سلام عزیزم ممنونم دوتا بارداریم خیلی متفاوت بود. بارداری اول که پسر بود به شدت تنگی نفس داشتم و اصلا ...

سلام‌عزیزم خدا گل دخترت حفظ کنه وبه خودت هم صبر بده عزیزم 

منم باید ای وی اف کنم دکترم هم رباب فرحناد هست مطبش خیلی شلوغه همیشه شما دکتربود میشه ی دکتر خوب معرفی کنه از اهواز

سلام رز سفید بهاری.من ۳روزه تزریق داروهای قبل از آی وی اف رو شروع کردم. خوندن مطالبت خیلی کمکم کرد و قلبمو آروم کرد.ممنونم ازت عزیزم.هم سن هستیم . امیدوارم من و همه کسایی که تو این مسیر هستن برسن به همین روزهای قشنگی که تو داری تجربه  میکنی کنار فرشته کوچولوت.

عزیزم سوالم اینه که آزمایشات ژنتیک رو هم قبل از کاشت جنین انجام میدن یا باید درخواست داد؟

سلام رز سفید بهاری.من ۳روزه تزریق داروهای قبل از آی وی اف رو شروع کردم. خوندن مطالبت خیلی کمکم کرد و ...

سلام عزیزم انشالله خیر باشه برات و کوچولوت رو به زودی بغل بگیری.ازمایش ژنتیک تعیین جنسیت اگر منظورت هست بعد از تخمک کشی هست

سلام‌عزیزم خدا گل دخترت حفظ کنه وبه خودت هم صبر بده عزیزم  منم باید ای وی اف کنم دکترم هم رباب ...

سلام عزیزم اگر فقط میخوای ای وی اف کنی دکتر مرمضی رو پیشنهاد میکنم. خلوت هست مجتمع فارابی

سلام عزیزم جنین هام سه روزه بودن. گریدشو نمیدونم. ولی برای درد با دکترا صحبت کن اگه مانعی نبود قبل ا ...

سلام عزیزم قبل و بعد انتقال چه نکاتی رعایت کردی تو خونه خوردنی و اعمالی ک انجام دادی😍