2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 246091 بازدید | 423 پست
دکتر مرمضی کجا ivf انجام میده؟

هم مهزیار، هم مطب داره. مطبش مجتمع فارابی هست طبقه چهارم میشه فکر کنم. کنار مطب سارا مسیح

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

سلام

وقت بخیر کسی هست

من واسه 9 خرداد نوبت دارم واسه تعیین جنسیت ای وی اف پیش دکتر سالمی.. بنظرتون تا چند ماه طول میکشه کل کاراشون ؟ من و شوهرم واسه بارداری طبیعی مشکلی نداریم فقط تعیین جنسیت

خدایا پناهم باش🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از خانم سالمی راضی بودید؟؟ من شنیدم توی مرکز دولتی (جهاددانشگاهی) هم کار میکنه...... من دکترم فرحناد هستش..... دکتر خوبیه ولی دو دل شدم.... 

ببخشید میپرسم هزینه ای وی اف چقد شد کلا؟؟؟ 

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏

آره سوال منم هست هزینش چند شد؟ومرکز خوب دولتی کجا رو پیشنهاد میکنین تو مشهد؟

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

عزیزم هزینش چفدر بود؟ 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزم شما خراش اندومتر به خواست خودتون انجام دادین یا دکتر گفتن؟

دکتر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر منم ای پریدی سیکلم رو شروع میکنم فقط من حس میکنم خیلی دارو برام ننوشته چهارم  تیر پرید میشم فقط نمی‌دونم دیگه این تست کرونا چیه یعنی اگه کسی سرما هم خورده باشه متوجه نشده

خب وقتی رفتیم خونه چکار کنیم؟؟؟ همون‌طور که توی بیمارستان بهتون میگن، نباید بی بی چک بزنید! باید صب ...

یه سوال خوب مثلا امروز روز آزمایش های دوروز دیگه موقع پریودی واست امروز مثبت بشه یعنی حامله ام یه خط کمرنگ یه پرنگ 

من ۳/۳۱انجام دادم آی وی اف برام دعا کنید جواب فردام ۴/۱۴ مثبت باشه ۱۵ساله دوست دارم مامان بشم اونم چ ...

ان شاءالله که مامان شدی عزیزم 

خوش خبر باشی و دلت شاد بشه عزیزم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
هم مهزیار، هم مطب داره. مطبش مجتمع فارابی هست طبقه چهارم میشه فکر کنم. کنار مطب سارا مسیح

رز سفید بهاری عزیز

ممنون از توضیحات کاملت. روح عزیزانت شاد و خدا بهترینها رو به شما و دختر گلت عطا کنه.