ailin_janam مدیر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 4792 عنوان جشن تعیین جنسیت همزمان با جشن تولد شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 32 پست بنظرتون بگیرم این دوتارو باهمآخه زیاد نمیخام خرج کنم،ایده ای یا توصیه ای برا جشن تعیین جنسیت ندارین؟آخه من تجربه ای ندارم دقیق نمیدونم چجوریه اگه عکسی دارین میشه بزارین تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢 1401/10/17 | 12:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ailin_janam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 4792 اهان حالا که دو نفره اس بزار بهت یه ایده جدید بدم، به جای بادکنک میتونی یه چیز ابی، مثل گل یا شکلات ... چه جالب اینو تاحالا نشنیده بودم خیلی باحاله😍ممنونم ک گفتی احتمالا اجراش کنممم تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
___آوینا___ عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1257 چه جالب اینو تاحالا نشنیده بودم خیلی باحاله😍 ممنونم ک گفتی احتمالا اجراش کنممم خواهش میکنم، امیدوارم بهتون خوش بگذره🤗 منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
ailin_janam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 4792 خواهش میکنم، امیدوارم بهتون خوش بگذره🤗 ممنونم❤💛😘 تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢