2777
2789

نمیدونم چیکار کنم بخونم واسه استخدامی اموزش پرورش یا کلا بیخیال ازمونا و رشته تحصیلیم بشم و برم یه لاین ارایشگری مثل ناخن یا کراتین یادبگیرم؟

بخونی مدرکت بگیری بهتره . بعد خاستی برو اون

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان کسی ک دورم همه درس خونده هستن ... برو دنبال هنر 

نمیدونم چیکار کنم همه بهم میگن برو دنبال رشته ای ک خوندی {حسابداری خوندم لیسانس}ولی هم سخته هم اینکه من تجربه کار ندارم

نمیدونم چیکار کنم همه بهم میگن برو دنبال رشته ای ک خوندی {حسابداری خوندم لیسانس}ولی هم سخته هم اینکه ...

اگ کار خوب تونستی پیدا کنی ک کار بگیر برای حسابداری .... ولی این هنر هایی ک گفتی ب درآمد رسیدن و مطرح شدن توشون خیلی بهتر از درس خوندن و آزمون دادنه .... بعدش قبول هم بشی درآمدت بالا نخواهد بود 

بنظرم بری اول دنبال رشتت بهتره بلاخره سرکار هم بری کم کم یاد میگیری میفهمی چی به چیه بعد دیگ خاستی برو برا اونا

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     
اخه نمیشه هردو واسه ارایشگری باید برم تو شهر

بنظرم ارایشگری خیلی بهتره از درس خوندن😐

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
اتفاقا خودمم بیشتر علاقه دارم حالا بنظرت کدوم لاینش بهتره ناخن یا کراتین؟

بنظرم ناخن بیشتر انجام میشه کراتین خیلی اذیت میشی البته باز اونم در امدش عاااالیه

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..