2777
2789
عنوان

کاشکی منم می تونستم لاک بزنم!

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 41 پست
اره خیلی 

حالا من جدا از اینکه مژه هام خیلی رو به پایینه و مدام باید لیف مژه انجام بدم، ریمل هم که می زنم، موقع پاک کردنش چندتا از مژه هام میریزه. اینجوری لیفت مژه م زودتر از بین میره. با فر مژه هم فر نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی اونا اینه که از همون اول اعتقادشون همین بوده و مشکلی نداره

قشنگ سر همین اعتقاد جنگ میشه 

بارها برای لاک و کاشت تاپیک زدن که یکی قبول داشته و یکی نداشته بحث کردن و گزارش زدن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

قشنگ سر همین اعتقاد جنگ میشه  بارها برای لاک و کاشت تاپیک زدن که یکی قبول داشته و یکی نداشته ب ...

عیسی به دین خودموسی به دین خود هرکسی هم بخواداعتقاداتشوبه بقیه تحمیل کنه نادانی بیش نیس

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
عیسی به دین خودموسی به دین خود هرکسی هم بخواداعتقاداتشوبه بقیه تحمیل کنه نادانی بیش نیس

اینو بلد نیستن عزیزم تاپیک اینجوری زیاده،یه خانومی بمن گفت اگر نمازخون بودی هیچوقت کاشت نمیکردی که الان اطلاعات غلط پخش کنی 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

حالا من جدا از اینکه مژه هام خیلی رو به پایینه و مدام باید لیف مژه انجام بدم، ریمل هم که می زنم، موق ...

عزیزم من خودم مژه کار هستم البته الان دیگه نمیرم سالن حوصله ام نمیکشه ولی ریزش روزانه ۳تا ۴ مژه کاملا طبیعیه حتی اگه لیفت نکنی ریمل هم نزنی پس ربطی به لیفت نداره فقط همراه لیفت بوتاکس هم بکن که تقویت هم بکنه مژه هاتو ، و اینکه جای خوب برو از مواد ایتالیایی اصل استفاده کنه اسمش (مای لمینیشن )هست به هیچ عنوان ریزش نمیاره که هیچ تقویت هم میکنه اصلا از مارک های متفرقه نزار بزنن به مژه هات 

اگه نخواستی هم فرمژه بزن ،فرمژه ات شاید خوب نیست یکی دیگه بخر امکان نداره فر نشه یا شاید خوب فشار نمیدی و نگه نمیداری یکم فرمژه رو 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
عزیزم من خودم مژه کار هستم البته الان دیگه نمیرم سالن حوصله ام نمیکشه ولی ریزش روزانه ۳تا ۴ مژه کامل ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

جایی که برای لیفت میرم همین مای لمینیشن رو استفاده می کنه ولی تاحالا بوتاکس نکردم

من مژه هام فقط صاف و بیحالت نیست، خیلی رو به پایین و بد حالته! یه سری از مژه هام به جای اینکه قوس رو به بالا داشتع باشن، برعکسن یعنی قوس رو به پایین هستن. وقتی می خوام فرمژه بزنم باید تمام قسمت های مژه هام رو فرمژه بزنم که یه کمی حالت بگیره ولی بازم کج و کوله درمیاد. به هرحال همین یه ذره فرمژه هم خیلی زود یه خورده میاد پایین و اگه ریمل بزنم که اصلا بالا نمی مونه و دوباره صاف میشه.

من روزی چندین بار قطره توی چشمم می ندازم که به محض خیس شدن چشمم، اثر فرمژه کاملا از بین میره برای همین اصلا دیگه نمی زنم چون عملا فایده ای نداره

تازه چند هفته بعد از لیفت هم مژه هام دو ردیفه میشه. نصفش فره و نصفش پایینه. اون موقع فرمژه بدترش می کنه اونایی که فر هستن بیشتر فر میش و اونایی که فر نیستن فقط یه ذره فر میشن بازم دو ردیف مژه دارم

از بچگی به خاطر همین مشکل مژه های دیگران رو زیاد نگاه کردم ولی تاحالا کسی مثل خودم رو ندیدم

ممنون عزیزم از راهنماییت جایی که برای لیفت میرم همین مای لمینیشن رو استفاده می کنه ولی تاحالا بوتاک ...

عزیزم چه سخت آدم واقعا اذیت میشه اینجوری 

بوتاکس هم یه مواده که ده دقیقه روی مژه ات میمونه و بعد مواد شماره ۳میاد روی مژه همون کار لیفت رو که انجام میده مواد بوتاکس رو هم برات میزنه ویتامینه میشه مژه هات خیلی خوبه ،نگران ریزش هم نباش لیفت ریزش نمیاره اگه با مواد عالی کار بشه

عزیزم چه سخت آدم واقعا اذیت میشه اینجوری  بوتاکس هم یه مواده که ده دقیقه روی مژه ات میمونه و ب ...

ممنون عزیزم.

با چه فاصله ای می تونم لیفت کنم؟ مثلا با فاصله یک ماه مشکلی نداره؟ فعلا دوماه از لیفتم گذشته و چند روزه دارم تقویت کننده مژه می زنم که اونایی که افتادن زودتر رشد کنن و یک ماه دیگه برم برای لیفت

توی اینستا میدیدم که بعضی ها مژه ها رو زیادی فر می کنن یا بعضی ها زیاد فر نمی کردن ولی زیادی می بردن بالا. به نظر من خیلی بد بود. انقدر گشتم تا توی تهران یکی رو پیدا کردم که تقریبا طبیعی انجام میداد.ولی توی شهر خودمون که یه بار رفتم یه چشمم زیادی لیفت شد و اون یکی بدک نبود ولی خیلی زود لیفتش رفت

ممنون عزیزم. با چه فاصله ای می تونم لیفت کنم؟ مثلا با فاصله یک ماه مشکلی نداره؟ فعلا دوماه از لیفتم ...

از هر لیفت باید یک ماه بگذره میتونی هر ۴۰ روز یبار لیفت کنی فر طبیعی از همه قشنگ تره و اینکه سیلیکون اندازه مژه هات بزاره خیلی مهمه ،اونی که میگی یکی خیلی فر شد یکی خیلی کم بود فرش معلومه آدم ناشی بوده نتونسته درست کارشو انجام بده 

از هر لیفت باید یک ماه بگذره میتونی هر ۴۰ روز یبار لیفت کنی فر طبیعی از همه قشنگ تره و اینکه سیلیکون ...

آره اصلا خوب نبود تازه می گفت مگه میشه توی الیه تهران ۴۲۰ گرفته؟ حتما تازه وارد بوده. گفتم نه خیلی وقته هست و هرجایی از تهران رو که می پرسیدم ۴۰۰ بود ولی این ۴۲۰ بود (خودش ۴۶۰ گرفت) و موادشم مای لمینیشنه.گفت مگه موادش رو دیدی؟ گفتم نه ندیدم ولی برای شما رو هم ندیدم  

والا به خدا همش الکی از کار خودشون تعریف می کنن

حالا من فعلا هر سه ماه یکبار باید برم تهران، اونجا انجام میدم ولی بازم سه ماه برای من زیاده و مجبورم توی شهر خودم هم یکی رو پیدا کنم. ولی می ترسم موادشون یا کارشون خوب نباشه. نمی دونم چه جوری باید متوجه بشم