2777
2789
عنوان

هرکی راجع به کیش سوال داره بپرسه کمکش کنم هرکی میتونه کمک کنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 93963 بازدید | 711 پست
ما شیرازی هستیم     البته نزدیک شیراز پیست اسکی پولادکف هست خیلی هم مجهزه اما خب دخترم علا ...

فدات گلم رفتی کیش به دریا بگو وروجک و دوباره بیار کیش من معتاد کیشم 😂

پیشنهاد من بهت هتل سیمرع هست  من هفته پیش بودم هتل معمولی و خب هست صبحانه معمولی  نون و پنیر و کره و عسل و سوسیس تخم مرغ هر روز داره  یک روز عدسی یک روز لوبیا  معمولی هست دیگه  اما ویژیگ ی که دریا دو قدمی دریا هست    بقیه هتل ها از دریا تقریا دورن بری دریا برگشتت به هتل باید اسنپ بگیری  ابادگرا و سیمرغ ساحلی هستن

داریوش و شایان هم خوب هستن و ساحلی و گرون هستن اما خوبن   از هتل چه ویژگی میخای  بگو ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب منم تعریفشو شنیدم بوفه صبحانش پس خوب بود؟ چقدر هزینه تفریحات میشه و غذا تقریبا؟

عزیزم ما تفریحات رواز هتل نگرفتیم.. فقط پارک ابی رو از اونجا گرفتیم بعدش چک کردم دیدم تو سایت خود پارک اینترنتی 50 تومن ارزئنتر بوده

فدات گلم رفتی کیش به دریا بگو وروجک و دوباره بیار کیش من معتاد کیشم 😂 پیشنهاد من بهت هتل سیمرع هست ...

من میخواستم تمیز باشه و اینکه نزدیک ساحل هم اگر بشه که عالیه صبحانه هم دلم میخواست کیفیتش خوب باشه

ممنون از راهنماییت کاش زودتر باهات اشنا میشدم  دوس داشتم ببینم میرمهنا چطوره همه میگفتن صفدری خ ...

اره با بچه ادم محدود میشه اره  دیگه کیش کلا همه جاش دیسکو هست اما من جنگ رو اصلا نمی پسندم و همینطور کشتی رو.. مگر همون روی عرشه ... رستوران هم یکبار کافیه مثلا میر مهنا یا شاندیز کفایت می کنه ... اونجا ادم فقط باید از اکسیژن و دریای آبی و هواش لذت بره ... در مورد خرید هم فقط یه پاساژ  تندیس رو رفتم قیمتا و اجناس و... خیلی شبیه تهران بود به غیر از اخلاق فروشنده ها که کلا ادم های عبوس و نچسبی بودن...

شک نکن ۱۵ فروردین♥️

اره دوستمون راس میگه الان بهاره اونجا و باد میاد

من از جهت دریا و شنا و ارامش هوا گفتم  فروردین   هوا گرم تر میشه   افتابش داغ تر میشه  

الان چون باد میاد و هوا بهاری هست  یکم دریا میری   سرده شانس ماهم که  باد زیاد بود

دریاهم تقریبا طوفانی

منم ادم خیره با هرشرایطی میرفتم تو دریا😂

هتل ما سیمرغ و یک قدمی دریا بود  من ۶ونیم صبح بیدار میشدم میرفتم  تماشتی طلوع تا ۷ونیم تو اب قدم میزدم و طلوع و میدیدم 

باز ظهر از ۲ تا ۵ تو دریا بودم😂 براهمین میگم هدف ار کیش باید مشخص باشه  دریا یا بازار😂

اره با بچه ادم محدود میشه اره  دیگه کیش کلا همه جاش دیسکو هست اما من جنگ رو اصلا نمی پسندم و هم ...

افرین من باشما بسیار بسیار هم نظر هستم  

من اصلا تندیس نرفتم و تشنیدم

جنگ ها ساعت ۱۲ تا ۴ صبح همه انرژی روز بعد و از ادم میگیره منم یک بار رفتم قبلا بسه برا تجربه اش

نه بازار اصلا نمیخوام برم فقط تفریحاتش دریا هم خوب دوست دارم اما ما چون بوشهر خونه داریم دریا رو زیاد میبینیم اما بیشتر به خاطر تفریحات دوست داریم بریم کیش 

راستی ناهار و شام رو خیلی باید براش هزینه کنیم ؟ چون هتلا فقط صبحانه دارن

من میخواستم تمیز باشه و اینکه نزدیک ساحل هم اگر بشه که عالیه صبحانه هم دلم میخواست کیفیتش خوب باشه

نزدیک ساحل یعنی پیاده بری  دو دقیقه ای برسی😂

یا تا ده دقیقه هم خوبه برات؟

کلا ساحلی ها کمی نسبت به بقیه ضعیف تر هستن چون هم کف هستن

برو کوروش یا ویدا  یا پانوروما خیلی تمیز هستن صبحونه ها عالی

داریوش هم عالیه خیلی حال خوبی داره من رفتم صبحونش محشره

نه بازار اصلا نمیخوام برم فقط تفریحاتش دریا هم خوب دوست دارم اما ما چون بوشهر خونه داریم دریا رو زیا ...

پس دریا دیده ای مث ما ندیده نیستی😂😂

میگم دیگه از کتیریک رضا بگیر غذاهاش ۹۰ تومنه میگن کیفیت خوبی داره  رستوران دارچین خیلی خوبه اونم ۳۰۰ میشه تقریبا با نوشابه و ماست 

پس دریا دیده ای مث ما ندیده نیستی😂😂 میگم دیگه از کتیریک رضا بگیر غذاهاش ۹۰ تومنه میگن کیفیت خوبی ...

عزیزم چقدر خوب راهنمایی میکنی فدات بشم 

اینجوری که خیلی خوبه کترینگ تلفنی هم سفارش میگیرن ؟ تو هتل که البته نمیتونیم بخوریم

از کحا میخایید برید که دنبال برفی😂 ببین یک نکته هتلهای کیش همه در یک سطح هستن یا عالی یا متوسط یک ...

ببین واقعا منم اینسری تفاوتی بین مارینا و لیلیوم ندیم غیر از بوفه ناهارش... اتاقش و لابیش خیلی متفاوت نبود یعنی به چشم من خیلی متفاوت نبود مثلا میز مطالعه داشت که واسه من کاربردی نداره ... مارینا بیشتر برای ماموریتهای کاری رزرو میشه و برای گردشگری و هزینه شخصی مثلا لیلیوم بصرفه تره ...اها یه چیزی من چند سال پیش فلامینگو بودم واااقعا تنوع غذاییش عاالی بود از میگو قلیه ماهی با ماهی شیر .. استیک و خیلی غذااهای خوب دیگه ... اینسری مثلا بوفه مارینا برای ناهار این بود... پلو ماهیچه...قلیه ماهی جوجه کباب و کوبیده...یعنی بهرحال با اینکه قیمت بالا هست اما نمیتونن مثل قبل غذاهای متنوعی که به چشم بیاد سرو کنن

ما شیرازی هستیم     البته نزدیک شیراز پیست اسکی پولادکف هست خیلی هم مجهزه اما خب دخترم علا ...

اتفاقا من اینسری گفتم حتما بریم پیست برفش رو خوب شد که جور نشد چون برگشتیم تهران فرداش برف اومد و کلی ذوق کردن بچه ها..البته خوب تهران به پیست برف دسترسی بیشتری داره تا شیراز... بنظرم برای بچه ها قایقهای کف شیشه ای و دلفیناریوم خیلی جذابه