2777
2789
عنوان

هرکی راجع به کیش سوال داره بپرسه کمکش کنم هرکی میتونه کمک کنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 93963 بازدید | 711 پست
باید توحه کنی خارج  یک دیسک بخای بری باید نفری یک تومن بدی   جابه جایی ها گرونه غذاها گرون ...

دقیقا همینه ترکیه هتل سه ستاره به درد نمیخوره بعد هم فقط صبحونه دارن کلی پول غذا و رفت و آمد میشه ترکیه بخوای تو فصلی که هوا خوبه بری من حساب کردم خیلی بیشتر از همون مارینا میشه

و اینکه الان کیش کاقعا حجاب ازاده هرکی هرجوری دوس داره میجچرخه و راه میره  و لدت میبره چه کاریه ...

آره خب منم نظرم همینه دخترم هنوزم که هنوزه شیطنت و بازیگوشیش خیلییی زیاد خیلی پرتحرکه یه جا بند نمیشه بازار رفتن رو دوست نداره همش جاهای تفریحی دوست داره بره که اونم یه کشور دیگه مسلما با این ارزش پول ما خیلی هزینه ها بالا میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کی کیش بودی؟ تجربت از رستوران هایی که رفتی ر میگی؟؟؟؟ میر مهنا کوه نور اختاپوس خرچنگ هوک لانژ

عزیزم من شب یلدا کیش بودم ... چون دو تا بچه دارم و دومی کوچیکه و پسرمم شیطونه واقعا نمیتونستم منتظر ون و اینا بشم مثلا فک کن ساعت دوازده از کشتی پیاده شی یا از رستوران مثلا اسنپ بگیری بصرفه تره... تجربه من اینسری میرمهنا رفتم چون شاندیز صفدری جا نداشت ... یه رستوران ساحلیه با غذاهای متنوع که من غذای دریاییش رو سفارش دادم... به نسبت قیمت حجمش کم بود.. مثلا برای من خوب بود..اما شوهرم یا بچه ها رو قطعا سیر نمیکرد... ماهیچه شم خوب بود...اما من اینجار رو فقط برای اجرای زنده ش رفتم واااقعا عااالی بود...از تجربه قبلیم تو شاندیز بهتر بود خیلی... سه ساعت اجرای زنده و پر انرژی...در مورد کشتی هم خوب سلیقه ایه من یک جای کوچیک و تاریک رو با کلی سرو صدای دی جی نمی پسندم... ولی خوب چون تایم 4 تا 6 رفتم از غروب خورشید روی عرشه کشتی خیلی لذت بردیم ...البته کشتی کارینا بودیم بزرگ بود و روی عرشه هم میز و صندلی داشت ...بدون شام گرفته بودیم کشتی رو... و ابمیوه ای که بچه ها اونجا خوردن یک لیوان  مثلا 120 تومن بود...یادم نیست شایدم .140

دخترم 6 سالشه خیلی دوس دارم اون لذت ببره دوست داره بره پارک برفی پارک آبی و ...  حالا نمیدونم ه ...

از کحا میخایید برید که دنبال برفی😂

ببین یک نکته

هتلهای کیش همه در یک سطح هستن یا عالی یا متوسط یک چندتاش خوب نیستن

اگر میخای زیاد هزینه نکنی برو سیمرغ سه ستاره ساحلی منم اونجا میرم تمیز قیمت مناسب نزدیک دریا مناسب برا دخترت و خودتون که نیرید دریا بدو بدو بیایی کنار خونه دوش بگیری نزدیک ماریناس

ترنج مارینا واقعا واسه کسایی هست که خیلی پولدار هستن یعنی حداقل ماهی ۳۰ تومت درامد دارن خونه و ماشینشون به راهه

لیلیوم فلامیمینگو شایگان کوروش ویدا هنه تو یک سطح هستن حالا یکی صبحونش بهتره اول ببین از هتل چی میخای؟؟؟؟ هدفت چیه از انتخاب هتل ؟

عزیزم من شب یلدا کیش بودم ... چون دو تا بچه دارم و دومی کوچیکه و پسرمم شیطونه واقعا نمیتونستم منتظر ...

در مورد تفریحاتم خوب دریا خیلی اروم نبود و من پاراسل رو که رفتم انقد باد تکون داد منو که کل اون چند روز تهوع داشتم... شاتل هم گرفتیم و در کل خووبه ولی گرونه مثلا یه سن ایچ که  قیمتش 40  هست رو من اونجا هفتاد خریدم... هر وعده غذایی اگر بری رستوران یا فست فود زیر سیصد گیر نمیاد... تنها چیزی که قیمتش اکی بود همین محصولات کیندر بود که بچه ها میخوردن شکلات و گیکش..مثلا حدود  40   تا 50 تومن بود هر کدوم

عزیزم من شب یلدا کیش بودم ... چون دو تا بچه دارم و دومی کوچیکه و پسرمم شیطونه واقعا نمیتونستم منتظر ...

ممنون از راهنماییت کاش زودتر باهات اشنا میشدم  دوس داشتم ببینم میرمهنا چطوره همه میگفتن صفدری خوبه اونم قبلا رفته بودم نرفتم دیگه  کشتیهم من باهات هم عقده هستم خوب نیس اما کارینا و تعریفش و شنیدم اما چون لاد بود ترسیدم دخترم سرما بخوره دوسالشه  کدوم هتل بودید؟؟ 

ما رفتیم تایم لپس رستوران رشید پور بالاس کوروش   عالی بود تو ایران نثلش نیس دی حی داره و مناسب مجردها و جووان هاست صدا زیاد بود نور پردازی عالی اما دخترم اذیت شد چون دوساله بودصداها اذیتش کرد اما به همه پیشنها میدم واقع انگار دیسکو بودی

از کحا میخایید برید که دنبال برفی😂 ببین یک نکته هتلهای کیش همه در یک سطح هستن یا عالی یا متوسط یک ...

ما شیرازی هستیم   البته نزدیک شیراز پیست اسکی پولادکف هست خیلی هم مجهزه اما خب دخترم علاقه زیادی به برف داره   نه ما خیلی وضعمون خوب نیست اما خب میتونیم هزینه کنیم برای سفر سالی یک بار  چقدر خوبه که شما هستی وقت میزاری راهنمایی میکنی عزیزم واقعا ممنون

در مورد تفریحاتم خوب دریا خیلی اروم نبود و من پاراسل رو که رفتم انقد باد تکون داد منو که کل اون چند ...

من با یک نفر اشنا شدم خیلی اقتصادی رفتمن کیش و افرین بهشون  غذا رو از کترینگ رضا سفارش میدادن  پرسی ۹۰ بوده  تفریحلتشکنم  قیمتاش عالی بود عکس گداشته بود شاتل ۵۰ تومت

دخترم 6 سالشه خیلی دوس دارم اون لذت ببره دوست داره بره پارک برفی پارک آبی و ...  حالا نمیدونم ه ...

ما لیلیوم بودیم خیلی خوب بود هم بوفه صبحانه ش اما چیدمان اتاق... و فک کنم هتل نمونه شده دو سه سال اخیر

من با یک نفر اشنا شدم خیلی اقتصادی رفتمن کیش و افرین بهشون  غذا رو از کترینگ رضا سفارش میدادن&n ...

اره اخه مات یهوویی رفتیم یعنی برای فردا بلیط گرفتیم این شد که اصلا برنامه ریزی نکرده بودیم حتی همون اسنپ هم روز سوم فهمیدیم چقدر مناسب تره... اها نهایت خلاقیتی که به خرج دادم شوهرم و پسرم می خواستن برن پارک آبی زنگ زدم به خود پارک و فهمیدم سرویس پارک رایگاه فلان ساعت نزدیک هتل می ایسته کل صرفه جووییم همین بود ایموجی هم ندارم یه خنده بزارم حد اقل